survive

Det er snart 9 månder siden du forlot oss. Du tapte kampen mot kreften. Du var så sterk, jeg har aldri møtt en person med så mye livslyst som det du hadde. Kanskje må man oppleve noe sånt for å virkelig kjenne på livslysten? Du kjempet med nebb og klør. På slutten ble livslysten din borte. Du orket ikke mer smerte. Det var vondt å se at du på slutten ville dø. Det var virkelig en tankevekker. Jeg er så lei meg for at jeg ikke fikk vært i begravelsen din, jeg var dessverre innlagt og hadde ingen mulighet til å komme. Men jeg tenkte på deg. Tenkte på alle tårene som rant i kirken den dagen. Tenkte på at en jente som en gang hadde livslyst til tusen plutselig lå kald og livløs i en kiste. Hvor urettferdig er ikke det?! Skjønner ikke hva som er tanken bak det. Kanskje trengte himmelen en engel, så valgte de den vakreste som fantes på jorden, jeg vet ikke.. og vil antageligvis aldri få svar på det. Jeg skulle ønske jeg kunne ringe deg, bare få høre stemmen din en siste gang. 

Jeg fikk aldri sagt hvor glad jeg var i deg. Hvor fantastisk du var. Og nå er det forseint. Jeg håper du er på et bedre sted nå. At noen tar godt vare på deg, og er rettferdig mot deg – noe vår verden ikke var. 

Du har sluttet å bære smerte. Du har fått fred fra sykdommen din. 

Håper du hviler i fred. Og vet hvor elsket du var, her nede på jorda. 

Survive av Lacuna Coil var sangen din, dessverre overlevde du ikke. 

– happypain
 

3 kommentarer om “survive

  1. Trist 😦 Mistet mine kjære av kreft selv så kjenner smerten du bærer på. Det er så vondt når noejn taper kampen mot kreften uansett hvem det er, for kreft er så grusomt. Skal høre på sangen ❤

    Liker

  2. Åå, vennen.. ❤ Har mistet to nære av kreft jeg også, det er utrolig fælt. Tenker på deg, og den jenta du prater om. ❤ Staystrong!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s