You Can’t Take Me

Du kan ikke stoppe meg. Du får ikke bestemme over meg. Du kan ikke ta meg. 
Du kan legge meg i bakken. Du kan sette håndjern på meg.  
Bare prøv – men jeg skal vinne til slutt. 

– happypain

9 kommentarer om “You Can’t Take Me

  1. Og vinne kommer du til å gjøre også men gi det tid, for ting tar tid særlig det å bli frisk. Og det har jeg stor tro på at du vil bli utifra den måten du skriver alle dine innlegg på. Stå på dette klarer du, det vet jeg. Du er en vinner allerede nå så tenk bare på hva du vil utvikle deg til og hva du kan ! Du er flinkere og sterkere enn du tror Marte. Gode tanker og gode ønsker til deg.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s