vipp meg av pinnen

Det skal ikke mye til for å vippe meg av pinnen for tiden. Jeg fikk et brev i posten i går  – forsvaret, sesjon 1. Jeg ble ødelagt. Jeg vet jo at sesjon 1 er obligatorisk for alle 17åringer. Men likevel kjenner jeg hjerte banke ekstra hardt i brystet. Sinne og frustrasjon. Hvorfor sender de brev til meg? Tårene rant, og mobilen gikk i gulvet. 
Som dere vet så må man svare. Så jeg logga meg inn og fikk gjort det så fort som mulig. Og igjen bryter jeg sammen.. hvorfor skal de vite alt dette? 
Sykdommer, kondis, sosialt sammenvær, karakterer, svakheter,.. ja, nesten alt mulig. Når jeg får roet meg ned litt skjønner jeg jo hvorfor. Men bare det at jeg svare på såpass personlige opplysninger, for meg til å relaterer til et innlegg jeg skrev for en stund siden. Når folk tvinger meg, eller sier at jeg må ting sier det automatisk stopp! inni meg.  Det får meg faktisk til å tenke på overgrepene, tro det eller ei. Men det kommer alltid opp i hodet mitt når folk skal bestemme over meg. Når jeg ikke får bestemme over min egen kropp. Jeg trekker meg automatisk vekk, redd for smerten som kan komme. 

Så går det en stund. Så tenker jeg; hva er feilen med meg? ALLE ungdommer får detta. Og hva er muligheten for at de skulle velge meg til sesjon 2?I forhold til det jeg svarte, kommer de aldri til å plukke ut meg. Hvorfor skal jeg reagere så sterkt på et brev som alle andre unge også får? Jeg blir sint og fortvilt over meg selv. TA DEG SAMMEN Marte.


privat//

– happypain

6 kommentarer om “vipp meg av pinnen

  1. hehe, jeg reagerte temmelig likt da jeg fikk det brevet for 3 år siden XD
    selvom jeg svarte ærlig på spørmsålene, så kansje jeg overdrev litt ekstra på enkelte, slik at jeg var kjempe sikker på at det ikke skulle bli no sesjon 2:P og siden den gang, har jeg ikke hørt noe 🙂 så da tror jeg at jeg er safe 😛

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s