søndag

Det er søndag.
Hva gjør andre 17åringer? noen sover ut rusen, andre spiller kanskje dataspill mens jeg tørker opp blod fra badegulvet. 

Da jeg våknet idag var den første tanken som slo meg; faen, så ensom har jeg aldri følt meg før.. og det sier litt. Jeg har alltid følt meg ensom her i verden, men idag slo den meg med et hard slag i mellomgulvet. Hva skjer egentlig om dagen? Er jeg i ferd med å bli sykere? Alle følelser som ligger og lurer inni meg, kommer ut så mye sterkere enn før. Har jeg gjort noe galt? 
Jeg føler jeg mister kontakten med verden. Som alt som skjer rundt meg ikke er virkelighet. At ting jeg visste før, bare blir en smørje av usikkerthet og uvirkelighet. Noen ganger lurer jeg på om jeg lever? Sånn på ordentlig liksom? Da mener jeg ikke følelsen av å være død innvendig (som er jævlig nok) men om jeg som menneske egentlig finnes.
Hvor er bakkekontakten med verden?  
Denne sorgen som jeg beskrev for noen innlegg siden, sitter fast.  I det siste har jeg merket en stor forskjell i livet mitt. Og den er ikke positiv. Både på mandag og torsdag’en for noen uker siden trodde jeg at endelig skulle jeg få slutt på smerten. På vonde minner og ødelagt fremtid. Jeg vet at folk rundt meg ikke tok meg på alvor, at det bare var nok et rop om oppmerksomhet. Men det var det ikke. Jeg var sikker, at DENNE gangen skulle jeg få fred. Jeg skulle slippe å gå rundt som et gjenferd uten noen mening i livet. 

 
weheartit//

 – happypain

7 kommentarer om “søndag

 1. Uff, vondt å lese<3 Kjenner igjen følelsen.. men ikke så sterkt som du beskriver den, men jeg føler meg heller ikke alltid som jeg lever.. lurer også ofte på hva andre gjør for å ha det gøy om dagen mens jeg er deprimert.. vet at det ikke er noen god følelse, og du fortjener mye bedre! Du fortjener å ha det bra, håper det ordner seg snart<3 Tenker på deg, håper det blir bedre og sender en stor styrkeklem<3

  Liker

 2. superag:
  vondt å høre at du også kjenner igjen følelsen, det suger. Har lurt på det selv mang ganger, hva gjør JEG feil som ikke klarer å ha det gøy?
  Jeg er ihvertfall her for deg, sender masse masse styrkeklemmer til deg og, håper de når helt frem til deg ❤

  Liker

 3. Åå.. Vennen min. ♥ Jeg tenker masse, masse på deg! Om du noen gang skulle trenge noen å prate med, enten om det er noe, eller om du bare vi prate – kontakt meg. Du er ubeskrivelig sterk, vit det. Glad i deg. ♥

  Liker

 4. Ja, blir ofte sittende å tenke på hvorfor JEG velger depresjon fremfor venner og ikke klarer å ha det gøy mer! Uff, ja! det suger, er så utrolig urettferdig at du skal ha det sånn :/ Er her for deg også, håper det går så bra som mulig med deg<3 Husk at jeg er her, vet jeg kan være dårlig til å vise det for folk.. men jeg er det!<3

  Liker

 5. <3<3<3 tenker på deg! og er glad for at du ennå er her…selvom jeg vet hvor grusom det er når du faktisk trodde selv du skulle få slippe…men hvertfall, vit at hvertfall jeg bryr meg, og er glad for at du er her! ❤

  Liker

 6. Jeg kan kjenne meg igjen i det å miste bakkekontkakten. Å føle at «nå kan det ikke bli verre» kommer i bølger, noen ganger oftere enn andre.

  Liker

 7. Er så trist at du har det så vondt 😦 Skulle gjort nesten hva som helst for at du skal få det bedre! Du fortjener så mye bedre enn dette! Bare ikke gi opp ❤ Jeg er glad i deg, jeg ❤ jeg vil ikke miste deg!
  Tenker på deg ❤ ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s