bak sminke og falske smil

2008 / 2009 / 2010

alle bildene er private.

Nå;

Ser du forskjell? jeg merker jeg legger mye ut gamle bilder for tiden. Men det er så rart å tenke på.. hvor stor forskjell det er på bildene, på utsiden. 

De første bildene er tatt før jeg kom inn i psykiatrien. Og det siste bildet er fra 2012. Den indre smerten min er lik på alle bildene, men du ser det ikke så lett på de gamle bildene. Jeg skjulte alt bak et falskt smil og masse sminke. Ingen, INGEN skulle få se den virkelige meg. Og det virket jo? Nå bryr jeg meg ikke lenger. Folk vet at jeg sliter, så hvorfor orke og gidde å prøve å skjule det? Jeg har hverken ork eller trang til å prøve å «gjøre meg fin».

Jeg har offisielt gitt opp å prøve å sove. Jeg skjønner ikke hvordan kroppen min klarer å holde seg våken. Teknisk sett burde jeg ligge rett ut å sovet. Jeg ligger rett ut, men kroppen tankene lar meg ikke sove. Jeg skulle gjort stort sett hva som helst for å få noen timer på øye nå. Kanskje jeg skal slå meg sjøl i hodet med noe hardt?
Håper dere har hatt en bedre natt enn meg♥

– happypain 

10 kommentarer om “bak sminke og falske smil

 1. Vennen min.. ❤
  Du er virkelig nydelig, du. Utenpå, og inni. Skulle så ønske du fikk sove litt, og fikk en god natt. Du skal vite at jeg tenker på deg ca tjuefire/sju. Glad i deg <33

  Liker

 2. Du er så utrolig nydelig, jeg har ikke ord! Det er vondt og tenke på at du er en jente som har opplevd så mye smerte, og bærer på så mye vondt.
  Jeg tenker på deg, hele tiden.. ❤

  Liker

 3. Søte deg<3 Du var nydelig da og du er nydelig nå!<3 Det er fælt å lese at du har det slik.. De falske smilene skulle du aldri ha opplevd, jeg forstår ikke hvordan verden kan være så slem.. Du skulle hat det mye bedre en dette! Du skulle sett det andre ser<3 At du er fantastisk!

  Liker

 4. Kjenner meg godt igjenn! Sminket meg for første gang idag etter 1 uke, føles rart… Putte på den maska jeg alltid bærer for vennene mine, folkene rundt meg…

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s