dagen så langt

Idag har jeg vært ute å grillet med en ansatt fra akuttenheten. Så tenkte jeg kunne slenge ut noen bilder av dagen min så langt. Jeg er veldig sliten og tenker på å legge meg å prøve å sove en time, etter en tøff natt. Jeg har et innlegg på vent, som jeg rett og slett ikke orker å fullføre nå – kommer sikkert i kveld en gang. 

Vi lagde et lite søtt bål, jeg er jo veldig skeptisk når det gjelder flammer, så holder meg litt på avstand. 


privat//

nøtter og frukt.


privat//

her samlet jeg opp litt mot og grillet en pølse. Og av en eller annen grunn har jeg ikke lua over øra, sånn som
gamle gubber går. Godt kledd, med tre tjukke gensere på, lue + skjerf. Med varm drikke i kroppen.


privat//

brent, smaker alltid best.


privat//

kreativ løsning..(?)


privat//

– happypain

10 kommentarer om “dagen så langt

  1. ♥ Så koselig! Kreativ løsning med den pølsa, ja, haha. Fine bilder, du er visst flink bak kameraet. ♥ ..Trist å høre at du har hatt en tøff natt.. men du kom deg igjennom den, siden du er så tøff.
    Forresten, har du sett at den «sidemenyen» er helt nederst på bloggen din? Vet ikke om det er meningen, eller om den bare har blitt sånn. Ville bare si i fra. 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s