midt-på-natta-tanker

Jeg hadde en gang en behandler som snakket mye om «midt-på-natta-tanker».Når mørket har lagt seg og det er stille i huset, kommer ofte følelser og tanker og kveler meg, forgifter meg. Jeg kan tillate meg selv og gråte, å falle sammen i grus, for så å stå opp neste morgen som ingenting har skjedd. 
Midt-på-natta-tanker handler kort sagt om å snakke til hjernen sin. Nå er det midt på natta, å ligge å tenke på dette nå kommer ikke til å føre noe godt. Det fører bare til lite eller ingen søvn. Nå skal du sove, ta dette i morgen. Det høres jo logisk og bra ut ut. Men hvordan utfører man dette i praksis, sånn egentlig? Det er lett å tenke at man skal gjøre det når man sitter i en samtale. Men når natten kommer og jeg ligger og vrir meg, er det umulig å stoppe følelsehælvette og tankekaos. Ja, det er ikke bare vanskelig men rett og slett umulig. 
Jeg har aldri klart å lure tankene til å tenke på noe annet. Er det, det som skal til for å bli bedre? Da er jeg fucked.  

  mitt forsøk på å kvitte seg med disse satans «midt-på-natta-tanker» 

  
  privat//


privat// selvportrett


privat// ja, faen faen faen!!

Har gitt opp å få sove. Må stå opp om ikke så alt for lenge uansett. 

– happypain

8 kommentarer om “midt-på-natta-tanker

 1. Vennen min.. ❤ Det var en lur måte å få bort midt-på-natta-tankene. Siste "tegningen" hvor det sto "faenfaenfaen" tegnet jeg nesten en helt lik i går – litt av et sammentreff.
  Vit at du er i tankene mine HVER eneste dag. Ca hele tiden. Jeg er fantastisk glad i deg, fantastiske deg. ❤

  Liker

 2. Kjenner meg igjenn, har ikke sovet på natta på over en uke nå tror jeg… Får hele tiden beskjed om å stå opp tidligere slik at jeg blir søvnig til kvelden men d funker ikke, sluttet da jeg bynte å nesten svime av når jeg sto opp pga lite søvn…
  Tenker mye på deg, øsnker ting bare kunne bli bedre for deg vennen! ❤
  Er her for deg å støtter deg, ikke glem det, uansett! ❤

  Liker

 3. Hei, er tilbake igjen på denne bloggen nå. Jeg er fortsatt innom bloggen din hver dag, og jeg håper ikke du tror jeg har glemt deg. Jeg tenker så masse på deg, og jeg vil så gjerne at du skal få det greit! Så bare send meg en melding på fb eller her på blogg hvis det er noe du trenger, noe jeg kan gjøre. Vil så gjerne hjelpe deg vetdu. Og passordet på bloggen min sender jeg deg i inboks hvis du ikke husker det.
  Veldigveldig glad i deg vennen! Stay strong<3

  Liker

 4. Jeg slet veldig mye med tankene på natta. Jeg gråt meg selv i søvn konstant HVER dag i et halvt år. Hver eneste natt gråt jeg. Hvorfor? Det ble en vane. En vane for å kjenne på smerten. Den smerten som kom krypende innpå meg. Hver natt. Hver kveld. Jeg gråt. Selvom dagen var fin, jeg gråt likevel.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s