(…)

Helga har vært så utrolig vond, uutholdelig tror jeg vi sier. Jeg bet tennene sammen. Jeg holdt fast i tanken om;  at på mandag møter jeg folk jeg kan snakke med. Tror til og med det var det som gjorde at jeg klarte å holde ut. Smertene kom som slag i magen. Magen og bryste brant. Demoner og faenskap herjet på innsiden, de skapte både blod og tårer. 
Men da jeg våknet idag fikk jeg beskjed om planene var endret.  På fem sekunder raste verden sammen. Var all den harde jobbinga i helga bortkastet? Ingen bryr seg. Jeg kan bare dø. Jeg visste jeg ikke var verdt noe. Jeg legger meg under dyna, på utsiden helt likegyldig, men – på innsiden knust. Jeg hadde forberedt meg på hvordan jeg skulle gå frem. Hvordan jeg endelig skulle få ut det som plager meg mest. Jeg tror at grunnen til at det gjorde så ekstra vondt er at jeg endelig hadde bestemt meg for å ta opp ting jeg ikke har klart å snakke om før. Denne gangen skulle jeg klare det. Når jeg tenker på det nå, blir jeg ordentlig flau og skamfull. Hvor naiv går det ann og bli? Gi deg Marte. Ta deg sammen. 

Jeg er skuffet, men mest lei meg og desperat. 

Hvorfor skal sånne ting få meg til å vippe av pinnen? Selvfølgelig kan det komme ting i veien for planlagte ting, det er noe som skjer hele tida. Men for å være ærlig, klarer jeg ikke se det sånn. Faen ta verden, faen ta alt og alle. Jeg drar en lue over hodet, jeg er ikke her.. KOM DERE VEKK! se meg, hør meg, hjelp meg.

– happypain

13 kommentarer om “(…)

 1. Det burde ikke være slik! Du er så viktig og burde bli prioritert ❤ Men du lar ingenting knuse deg for du vil så inderlig være sterk, og det er du, den sterkeste jeg vet om!

  Liker

 2. kjenner til det, og vet hvor jævlig det er! håper virkelig det ordner seg for deg en dag, for tro det eller ei, men du er utrolig nydelig, og bærer på en styrke jeg selv skulle ønske jeg hadde! stå på- vakre du<3!

  Liker

 3. Torill Dirdal:
  utrolig trist å høre at du også har opplevd det. Det fortjener du ikke! tusen takk for fine, fine ord. Sender masse masse varme klemmer og gode tanker tilbake! Og en ting skal du vite; DU ER STERK!! ❤

  Liker

 4. Kjære, nydelige du.. Det er ikke rart du vipper av pinnen av noe slikt – det hadde jeg også gjort om det var meg. Håper det ordner deg så godt som mulig, vit at jeg er her. ❤
  Uendelig glad i deg!

  Liker

 5. *Klem* Håper det blir bedre :c Gjør som meg; Distraher deg selv med en ny hobby, fokuser helt hundre prosent på det, forestill deg at alle møkkatankene blir slengt inni en container og at du skyver den containeren ut av sinnet ditt og at du er på den mest behagelige plassen du kan forestille deg imens du slapper av i kroppen og fokuserer BARE på dette. Kan funke noen ganger. (DBT, ikke spør xD)

  Liker

 6. Det er så utrolig typisk. Jeg skjønner godt hva du mener. Har flere ganger tenkt å si noe jeg aldri har turt også har timen blitt avlyst. Det føles helt jævelig.
  Jeg håper du klarer å holde på det til neste gang. Du fortjener god hjelp
  Klem ❤

  Liker

 7. Jeg tenker på deg, du er i hjertet mitt.. ❤
  Faen, dette var utrolig dritt. Du fortjener den beste hjelpen, og da du ikke får det.. ÆSJ.
  Glad i deg. ❤

  Liker

 8. Tenker så masse på deg! Synes det er så dårlig gjort.. DU burde vært prioritert, DU er viktig! Husk at jeg alltid er her for deg søte! Du fortjener kun det beste.
  Stor klem fra meg<3

  Liker

 9. Åh så STOLT av deg! Stolt av å kjenne en person som er sterkere enn alle andre, en som gir meg håp å tro på at jeg óg kan klare det vanskeligste av alt, klare det umulige!
  For DU har klart det umulige! Utroling at du har holdt ut det uutholdelige! At du har klart å tenke at du skal få hjelp! For det er vanskelig! Vanskelig å la seg selv få hjelp, vanskelig å ta imot hjelp. Vanskelig å la noen få lovt å prøve å hjelpe (de har jo feila før, hva om de ikke helper meg så mye som jeg trenger, håper og forventer) Å la noen hjelpe er noe av det vanskeligste (og VIKTIGSTE!!) man kan gjøre…
  Er så ufattelig stolt av at du klarte deg gjennom helga! Å at du er så fantastisk STERK!
  Mitt forbilde!
  Gråter med deg, du er ikke alene! ❤ Klem Sofie!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s