Ball

2010 var jeg på ball. Det var med hele 10klasse trinnet. Jeg hadde gruet meg veldig. Det ble middag og dessert. Dans. Kåring. Samvær. Ball skal være det fineste som skjer i løpet av ungdomsskolen. Men jeg var sjeleglad da jeg fikk gå hjem. Jeg var veldig utilpass, særlig med disse fulle mannfolka som kom inn i lokalet vårt og kjolen min som viste for mye kropp.

Jeg husker faktisk at det var på denne tiden jeg begynte å kutte meg på armene(gikk tom for plass på bena), for jeg måtte passe på og ikke ha sår på armene når jeg gikk i ballkjole. 

 

Men en ting angrer jeg på idag.

Det var siste gangen jeg var sammen med disse menneske. Jeg satte så vidt et bein innenfor døra til skolen etter dette. Jeg visste ikke at jeg aldri skulle få si «hadet, lykke til på VGS» Jeg tenker forsatt på disse menneskene i blant. Lurer på hvordan de har det, men det er bare et svakt minne nå. Jeg visste ikke at det ville bli den siste klemmen jeg ga dem.
Selv om jeg ikke hadde så god kontakt med alle, var de en del av hverdagen min i over to år. 


privat//


privat// det er ikke bare bare å ha på seg en sånn kjole, må nesten ha med to andre
jenter for å holde kjolen oppe mens man er på do.  

– happypain

18 kommentarer om “Ball

 1. du var utrolig pen, du er det forsatt ! du skriver så utrolig bra, håper det blir bedre for deg. du er utrolig forbilde for meg som tørr å vise den virkelige deg, som tørr å gå ut blandt andre mennesker. Du fortjener alt bra her i livet.

  Liker

 2. Når jeg kom hjem fra mitt første ball, det første jeg gjorde var å THANK GOOOD, OVER EN UKE UTEN ORDENTLIG MAT, OMNOMNOMNOMNOM SPISESPISE ÆSJEKKELT MEN FYFAEN FOOD. Så ja. Kjenner følelsen på en måte. Var vel omtrent på den tiden jeg droppa ut av vgs for første gang også.

  Liker

 3. Du ser så lykkelig ut på bilde. Men så lett kan vi bli lurt. Altfor ofte føler jeg at utsiden ikke passer til innsiden.
  Du er en skjønn jente. Fortsett å kjempe!

  Liker

 4. åååh, marte!! du skal vite at jeg tenker masse på deg. du er sterk. du er sterkere enn jeg kan forestille meg. og tro meg – dette er helt sant! jeg er her hvis det er noe. du, marte, du må være den sterkeste, modigste og mest fantastiske jeg vet om. stol på meg

  Liker

 5. marthe:
  Tusen takk Marthe!! det betyr masse masse for meg at du sier det. Håper du har det så bra som mulig ❤ sender over masse varme klemmer og tanker ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s