faenskapen mitt i fleisen

Med årene har jeg blitt god til å skyve ting fra meg, selv om det ofte ender med at jeg får hele faenskapen midt i fleisen. Folk sier man ikke skal leve for mye i fortiden og framtiden, men her og nå. Ja, det høres jo bra(?) ut. Men igjen, hvordan gjøres dette i praksis?! Du kan komme med 1000 råd, men jeg sitter igjen som ett stort spørsmålstegn. Hvorfor skal jeg tro på deg? Du har lovt ting du ikke har klart å holde mange ganger før, hvorfor skulle du gjøre det nå? Så i stedet driter jeg i hvilke råd du kommer med. Jeg nikker, smiler og sier at det hørtes lurt ut og at det skal jeg prøve. Men jeg kunne ikke brydd meg mindre. 

Jeg er sint på meg selv. Jeg er sint på andre. Jeg er sint på livet og verden. 

Fortell meg hva et liv egentlig burde inneholde. Fortell meg hva frihet egentlig er. Fortell meg hva kjærlighet egentlig føles som. Og det aller viktigste; fortell meg hva verdighet og anerkjennelse egentlig er og føles som.  Fortell meg hva jeg har gjort galt. 

kanskje, kan jeg godta. 

Så fortell meg, hvordan og hvor lever man, når man ikke trives i hverken fortid, nåtid eller fremtid? 


privat//  sommer 2011

– happypain

8 kommentarer om “faenskapen mitt i fleisen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s