fastlåst

Fastlåst. Klemt mellom sannheten og løgner. 

Jeg har alltid sett på meg selv som en ærlig person. Jeg har alltid syns det er best å fortelle sannheten, noe jeg står for den dag i dag. MEN hva skjer når man plutselig finner ut at man ikke kan fortelle sannheten? Jeg har alltid slengt løgner rundt meg når noen spør om jeg har det bra. Jeg føler meg tvunget til det. Jeg liker ikke å lyve, men det har på en måte blitt en del av hverdagen min, for å redde meg selv fra skam, smerte og avvisning. Som jeg har sagt tidligere er jeg livredd for å bli avvist. Jeg klarer ikke tanken på det. Det gjør meg skjør og liten, jeg knuser i tusen biter på 1-2-3. Jeg har opplevd flere ganger å bli avvist, det gjør bare for vondt. Jeg forventer at folk skal avvise meg med en gang jeg åpner munnen. 

Jeg hater meg selv for at jeg har begynt å lyve så mye som jeg gjør. Men jeg gjør det fordi jeg føler at jeg absolutt er nødt til det. Jeg ser ingen annet utvei, så med smerte i kroppen forteller jeg løgn på løgn. Ikke misforstå, jeg lyver ikke hele tiden. Det handler kort sagt om hvordan jeg har det med meg selv og hvordan livet mitt har vært og er. Når jeg snakker til dere jeg har blitt kjent med over bloggen mener jeg det jeg sier. Jeg lyver ikke til dere, det ville jeg aldri gjort.

Så i stedenfor å lyve, holder jeg kjeften min igjen. Redd for å si for mye, men redd for å si for lite også. Jeg ønsker jo å bli forstått, og hvem kan forstå vist man ikke snakker? Jeg tenker nøye igjennom hvert ord som passerer leppene mine. Så egentlig er jeg ikke 100% ærlig, men jeg prøver, med hånden på hjerte.


privat//

– happypain

7 kommentarer om “fastlåst

  1. Helt skummelt hvordan ordene «det går bra!» kommer ut så automatisk, syntes ihvertfall jeg.
    Du er sterk, godjenta mi. ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s