innrømmelse + takk

Jeg skal ærlig innrømme at kommentaren som ble lagt igjen på bloggen min for et par dager siden, gikk inn på meg, mer enn jeg ville innrømme for meg selv. Jeg skjønte ikke hvorfor denne kommentaren gikk så sterkt inn på meg, når jeg har fått lignende kommentarer og slengbemerkninger flere ganger før. Jeg har tenkt på det, og jeg vil ikke la denne personen ødelegge for meg, jeg driver bloggen sånn jeg vil. Bloggen vil forsette akkurat som før. Tusen takk til dere som har kontaktet meg via enten blogg, facebook eller andre steder og backet meg opp, det gjorde godt. Det føles godt å høre at det ikke bare var meg som overreagerte, at jeg ikke er alene om å syntes slikt er upassende. Takk til dere. 
Det er kanskje ikke fint å nevne en spesifikk kommentar på bloggen, men siden den er skrevet anonymt, så ser jeg det som greit. Jeg kunne selvfølgelig valgt å slette kommentaren, men jeg lar den stå – som et symbol på at enkeltmennesker ikke skal få ødelegge mitt «verk». Jeg legger mye krefter og sjel i innleggene mine, jeg deler mye som kommer rett fra hjerte. Vennligst prøv å respekter det, så godt dere klarer. 

Når det er sagt vil jeg også nevne at jeg er helt åpen til diskusjon om det meste. Men da må du komme med en begrunnelse, og ikke skrive det som kommentar da andre i lignende situasjon kan bli støtt av det.


privat//

– happypain

7 kommentarer om “innrømmelse + takk

 1. Det at enkelte folk er så buttwipe braindead at de aldri lærte seg hva respekt er for noe – det skal ikke gå utover deg ^^ Det er DE som er problemet, ikke du ^^

  Liker

 2. Skjønner at den kommentaren gikk inn på deg, jeg er kjempe redd for å få sånne kommentarer. Hva slags mennesker får seg selv til å skrive sånt, huff, ikke et menneske jeg vil kjenne ihvertfall. Hev deg over det. Du er sterk. Du fortjener kun det beste ❤ Klem ❤

  Liker

 3. Nydelige, gulletmitt. ❤ Du er sterk, og slike kommentarer er.. nei æsj. Du er 34898324923 ganger bedre enn slike stygge anonyme folk som ikke klarer å holde kjeften sin for seg selv.
  Jeg er veldig glad i deg, vennen. Du er sterkere enn du tror. ❤ Er her om du trenger meg!

  Liker

 4. Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min! 🙂
  jeg selv er veldig flink til å ta fæle kommentarer til meg, men det at du klarer å skrive om det å at du klarer å bli sterkere av den grunn må du være stolt over! Jeg er også ei jente med psykiske problemer og jeg blogget veldig åpent om det før, men etter veldig mye pes og liknende så valgte jeg å trekke det tilbake. Jeg merker at det er rart at jeg føler at jeg ikke kan blogge åpent om det lengre, men jeg er bare så redd for å få høre flere ting bak ryggen min!
  stor styrkeklem til deg! stå på videre ❤

  Liker

 5. Selv om det er vanskelig burde du prøve å ikke ta det til deg.
  Det er bare idioter som ikke har annet å gjøre enn å slenge dritt til andre.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s