du så, da ingen andre kunne

Bilde tatt Desember 2009


privat//

«du har veldig pene øyne, men det er alt for mye sårhet og smerte i de» sa du. 

16 januar 2010 var første (og siste) gang jeg så deg. Jeg har alltid lurt på hvordan du kunne se smerten i øynene mine, når ingen andre kunne. Jeg levde lenge på det du sa til meg den kvelden. Men tørte ikke si noe tilbake etter den kommentaren. Det var nesten som du så tvers gjennom meg, det var nytt og skummelt for meg. Jeg har tenkt masse på deg, jeg skulle ønske jeg kunne fortelle deg hvor mye det du sa, betydde for meg. Du kan umulig ha hatt det bra, for jeg så smerten i øynene dine og, og ikke minst, du kunne se smerten i mine, ødelagte sjeler legger merke til mer enn de fleste. De vet hvordan det er å skjule smertefulle tårer bak øynene, hvordan det er å skjule smerteskrik bak falske smil. Vist man ser ordentlig etter, sier øynene mer enn munnen noen gang kommer til å si.
Jeg lurer på hvordan du har det nå.

– happypain 

7 kommentarer om “du så, da ingen andre kunne

  1. Du er så vakker, Marte! Både innvendig og utvendig ❤ Og ja jeg tror man kan se smerte hos andre bedre dersom man bærer på en smerte selv.. Selv har jeg det heller ikke særlig bra for tiden, men vi skal komme oss igjennom det.. Klem ❤
    Sorry for at jeg ikke har kommentert på lenge (håper du vet hvem jeg er)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s