firbeint vesen

For en stund siden ble jeg kjent med en veldig snill og fin hest. Han heter Storm, et nydelig firbeint vesen. Eieren er en veldig hyggelig og flink psykiatrisk sykepleier. For mange år tilbake drev jeg en del med hest, men hadde dårlige opplevelser med det, så det var en spesiell opplevelse å sitte på hesteryggen igjen. Det er utrolig hvor mye lettere det er å snakke om ting når man sitter på ryggen til hesten. Alle burde få oppleve friheten og tryggheten med å sitte på en hest. Takk til Storm, som godtar meg som jeg er. 


privat//

– happypain

10 kommentarer om “firbeint vesen

 1. Så kjekt at du rir igjen. Kan tenke meg at det er en fantastisk følelse <3. Dyr er vel det eneste som får meg til å glemme vonde tanker og alt annet rundt meg.

  Liker

 2. Hedda:
  Skulle vært med meg en gang vettu, skulle holdt rundt deg og passet på deg ❤ ❤ jeg tenker så utrolig masse masse masse på deg. Jeg er så glad i deg ❤

  Liker

 3. Tja, passer vel ikke så veldig godt på meg selv. Vet ikke helt hvordan jeg gjør det. Jeg passer godt på min datter, så får jeg selv bare «være». Håper du får en god natt ❤

  Liker

 4. kjekt at du ri igjen. eg begynte å jobba på ridesenter når eg slet en del og har tatt opp riding no etter en tid i barnehage

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s