12 kommentarer om “det er sant det de sier

 1. Dan: Det er ikke så mye som er mer tragisk enn å slenge dritt til noen som allerede ligger nede. Skjerp deg, og skaff deg noe bedre å finne på. Begynn å strikk eller noe.

  Du er sterk, du, Marte – og jeg håper ikke du tar til deg det disse anonyme, uvitende ungene slenger rundt med. Kanskje lett for meg å si som egentlig aldri har fått noe særlig negativ respons på bloggen, men jeg mener det. De har ikke peiling på hvordan det er – heldigvis for dem. Du er NYDELIG, både på innsiden og utsiden. ❤
  Sender over masse klemmer. Har deg i tankene. ♥

  Liker

 2. Dan: Toppen av frekkhet. Det er sånne som DEG som gjør at tenåringer tar selvmord. Skjerp deg!
  Marte: Prøv å ikke bry deg om han, verden trenger DEG! Du er skjønn og flott ❤
  Stor klem

  Liker

 3. Dan: Hold godt kjeft med deg. Du vet du snakker om en nydelig, herlig jente, sant? En jente som har hatt sine nedturer, men som også har stått oppreist gjennom så utrolig mange stormer?
  Skjerp deg. Det er det jeg har å si.
  Du er utrolig god, og jeg vet jeg ikke er alene om den meningen! ❤

  Liker

 4. Huffamai, jeg synes så synd på han Dan jeg egentlig. ( LITT SYND PÅ HAN ! eller la meg tenke … NEI ) Han er sikkert en ensom gutt/mann eller en jente som begir seg for å være gutt, som har det mest tragiske og ensomme livet man kan forestille seg! Han er sikkert så ensom at han rett og slett må leve på Martes liv, og andre bloggeres liv ! Usikker på hvordan h*n ser ut, osv osv, kanskje ingen venner. kun sitte foran dataen dagen lang! Samtidig som denne personen sikkert ikke har vært i nærheten å hatt det tøft engang i livet sitt, for da ville h*n nemlig ikke skrevet noe slikt !
  Ihvertfall over til deg Marte! Den tegningen du har lagt ut på bloggen her, kjenner jeg så godt til, slik føler jeg det selv.. Den tegningen treffer meg sånn.. Det er forferdelig at du har det vondt kjære deg, kunne virkelig ønske det var noe jeg kunne gjøre for at du skulle få det bedre! At jeg kunne trylle eller hva som helst! Jeg vet ihvertfall at er det en som ikke fortjener dette vonde her så er det deg ! Du er nydelig ! og jeg vet at folk kan skrive her hvor flott og søt og pen og god du er, men du vil alikevell tenke på Dan sin kommentar.. men prøv å ikke gjør det ! H*n er EN person Marte! Vi andre lyver ikke, virkelig ikke !!! Vi snakker sannheten ! Jeg håper våres meninger betyr mer enn h*n sine !
  Sender en god klem ❤

  Liker

 5. DAN: Har du et problem som må slenge dritt? Ingen har sakt du må lese bloggen. ingen har sakt at du må kommentere. du kan bare klikke på det høyre krysset så er du utav siden. Det er ikke verre en det.
  Og det at du gjemmer deg bak som en anonym person.. det er tragisk det.
  Forstår meg ikke på folk som må slenge dritt til personer som sliter psykisk. Du har tydeligvis et fint liv du da.. hva vet vell du om du sitter i denne helvete’s smerten om 1 år.?
  Tenkj deg om før du kommentere. jeg blir rett og slett forbanna over slike folk.
  ——-
  Marte kjære vakkre deg. du er fantastisk jente. og du er så sterk!!
  Veldig glad i deg ❤ så ta vare på deg selv vakkre deg ❤ du er verdifull!< 3 ❤

  Liker

 6. Dan: Du er patetisk. Ikke mer og si, må ha det helt forferdelig med deg selv som angriper noen som ligger nede! Og så er da faen meg så patetisk at du er anonym i tillegg, tørr ikke engang stå for det du har sakt! Rett og slett utrolig feigt og dårlig gjort. Du har tydeligvis ikke kjent på slik smerte som hun bærer på.. Derfor velger du å kritisere henne og gjøre ting verre? Igjen. PATETISK.
  Du er nydelig, Marte! Plis ikke ta til deg det han skrev, du er fantastisk og ikke minst kjempesterk! Om du ser det eller ikke! Du er nydelig både utenpå og inni! Klem<3

  Liker

 7. Dan:
  Jeg har ikke sagt at du må klikke deg innom bloggen min, det er DITT valg. Hvorfor må du legge igjen sånn dritt? Vær så snill å slutt.
  —-
  Vist dere andre leser dette, så TUSEN TAKK for støtten. Det betyr masse masse for meg ❤ ❤ Stå på alle sammen, sammen kan vi utgjøre mirakler ❤

  Liker

 8. Dan: Jeg kan lett finne ut hvem du er, om Marte lar meg, og om jeg gjør det lover jeg deg at jeg skal sende hundre pizzaer til adressen din, kødderinge til deg hver natt resten av ditt liv og ikke minst; anmelde deg for trakassering og mobbing på internett. Jeg har fått nok av oppføreselen din. Den er upassende, frekk og spydig. Jeg blir rett og slett kvalm av både deg og alle andre som mobber over internett – det finnes ikke noe svakere! Jeg ser med en gang at du kun går inn på denne bloggen for å slenge dritt til Marte, og det er det siste hun trenger. Jeg ber deg; Slutt. Bare slutt. Det er ikke noe poeng i det, hva får du ut av det? Føler du deg bedre etter å ha skrevet dritt til andre? Får du bedre selvtillit? Da vil jeg heller anmelde at du snakker med noen, det er ikke sunt for deg. Om du skriver noe mer dritt til Marte nå, tvinger jeg henne til å gå meg IP-adressen din. Hun er egentlig en person som ikke vil andre noe vondt, så jeg tviler på at hun gir den til meg frivillig, men jeg har fått nok. Det er jeg sikkert ikke alene om, og dette kan umulig være den eneste bloggen du slenger dritt på. Dan; Gi faen.

  Liker

 9. hedda:
  Må bare si at det var utrolig GODT å lese. Betyr masse masse for meg at du støtter meg! Og vist han sender en eneste kommentar til med sånt innhold, så kontakter jeg deg fortere enn svint! Jeg orker heller ikke sånn tull 😦
  Kjempe, kjempe glad i deg Hedda ❤ du er i hjerte mitt, tenk; godt over et år siden nå..

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s