Til smerten

På skråplanet, kanten av stupet. Falle, ikke falle? Jeg henger og dingler i den svake, svake føkkings tråden. Forvirret   og    redd,   alt   og   alle    kan    angripe    meg. Rommet snurrer rundt, møbler, taket og gulv blir bare en stor suppe av kaos. Desorientert,    virkelighetsfjern,   stemmer   fra   ingensteds   skriker   i   ørene   mine. Jeg holder meg hardt over ørene, men stemmene kommer ikke utenfra. Det skjærer i ørene. Uønsket og i veien for alt og alle. Gi meg litt pause, vær så snill? bare en bitte, bitte liten pause. 

Jeg har kjempet mange kamper, med nebb og klør, med alt som kan graves opp, eller lirkes og lokkes ut av mitt indre. Men ingenting er godt nok for deg, er det vel? Jeg har ofret så ufattelig mye for deg – muligheter som jeg aldri vil få tilbake, fordi jeg trodde det var verdt det, bare for å tilfredstille deg. 

Du kan ikke medisineres bort. Du kan ikke trylles bort. 
Jeg vil løpe fra virkelighet, gjemme meg bort for alltid, men uansett hvor jeg gjemmer meg, så finner du meg. Hver gang jeg tror jeg har funnet det perfekte gjemmestedet, hopper du frem og fremkaller smerte fra en annen verden, kaos og destruktivitet som ikke kan beskrives med ord. Like brått og forferdelig, hver gang. 

Alt jeg har gjort for deg, har jeg aldri fått noe positivt igjen for, bare flere laster jeg må bære på de alt for slitne skuldrene mine. De er hovnet opp, sprukket i huden og gule og blå etter år med belastninger.

Kjære smerte, jeg hater deg.  

Med vennelig hatefull hilsen Marte


privat//

– happypain

12 kommentarer om “Til smerten

 1. Det er vondt og atter vondt. Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive. Det blir for dumt å skrive at det blir bedre og for det føles sikkert ikke sånn akkurat nå. Men jeg håper det
  Klem ❤

  Liker

 2. Det gjør vondt å lese det du går igjennom Marte. Jeg kjenner meg skummelt mye igjen det du skriver. Jeg er bare noen få år eldre.
  Du er virkelig psykisk sterk og det står det stor respekt av.
  Aldri gi opp, uansett hva.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s