hjertet mitt

 Jeg er ikke laget av stål, jeg har følelser jeg og – som alle andre.

Jeg er svært forsikitig med hvem som får låne hjerte mitt. Jeg er redd for å bli avvist, gjort narr av eller misbrukt på den ene eller andre måten. Vist jeg låner deg hjerte mitt, ville du kastet det i bakken og trampet på det? Ville du holdt det i hånden din, klemt rundt det, til det knuste? Hvorfor er jeg så redd for å låne bort hjerte mitt? Hvorfor må jeg hele tiden være sikker på at folk vil utnytte meg om jeg åpner meg. Usikkerheten sliter på 


privat//

– happypain

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s