julaften

Julaften er over. Jeg kom meg helskinnet igjennom. Jeg ønsket meg ingenting i år, noe som var en stor frustrasjon for folk rundt meg. Jeg tvang i meg mat og dessert. Jeg var så sosial jeg orket ( kan det kalles sosial når man er et helt annet sted i hodet, men forsatt sitter rundt samme bord? )
Det er trist når man ikke klarer å glede seg over gavene man får, som bare foreldrene mine har brukt flere tusen kr på + familie og venner. Det er trist når man ikke klarer å hygge seg med sine nærmeste. Det er trist å spise når man ikke vil. Det er trist å smile når man egentlig vil gråte. Det er trist å pynte seg når man føler seg som verdens styggeste. Det    er    trist    å    leve   ,    når    alt    er    vondt. 

Helt siden jeg var liten har jeg «drømt» om å kunne gjøre noe fint for andre i julen. Gjøre julen hyggelig for folk som er alene, triste eller hva som helst egentlig. Det ville føltes bra for meg. Lese et eventyr for et barn uten foreldre, spise sammen med et gammelt, ensomt menneske. Holdt en ensom sjel med selskap. Vært der for en som trengte en skulder å gråte på, på selveste julaften. Det ville betydd mer for meg enn all mat og gaver. 

Jeg la ved noen bilder for å få de ut av hodet. 


privat// juletre


privat// middag


privat// gavene mine 

– happypain

8 kommentarer om “julaften

 1. Oooooh, House og TWD og Nemi : DD *Thumbs up*
  Er jeg et grusomt menneske om jeg rett og slett er ærlig og sier at å få gaver er mitt størte høydepunkt gjennom hele jula? ^^ Maten gir jeg fanden i, jeg liker ikke å kjøpe til folk, de kristne tradisjonene osv bryr meg enda mindre.. ok jeg stopper her. I think my dignity just flew out the window.
  Uansett, trist at du har det sånn :c Et tips fra meg er å rett og slett bare flykte inn i en annen verden. For eksempel i bok eller tv-serie. det har da dratt meg gjennom hele dette året og nå er jeg på et punkt hvor ting er bra. jeg bare ønsker at du også kan få det bra en dag for du fortjener alt som er bra ^^ -klem-

  Liker

 2. Skulle ønske at du følte glede, at du var lykkelig. Kanskje neste jul kan du være der for en som trenger det, gjennom besøktjenesten til Røde kors feks.
  Du er nydelig vennen, ikke tro noe annet. Tenker masse på deg. Stor klem ❤

  Liker

 3. Åherre du er sterk, skulle ønske du hygget deg mye mer og hadde en fin jul.. Sender over mange, mange klemmer til deg, vennen. Håper du kan få ha en fin jul resten av julen. Tenker masse på deg! ❤

  Liker

 4. Du er så utolig sterk! Du skulle bare visst.. Nydelige menneske, du har virkelig et godt hjerte! På tross av all smerten du berer på setter du andre først, du fortjener det aller beste og jeg skulle virkelig ønske du var lykkelig. Klem fra meg.<3

  Liker

 5. Du er ufattelig sterk, all ære til deg! Kan ikke si stort annet enn at du får stå på selv om jeg veit det er vanskelig. Kos deg med House, det ser jeg på også og har fått helt dilla.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s