(u)virkeligheten

Jeg føler meg veldig (p)syk for tiden. Føler jeg har mistet kontakt med virkeligheten, eller er det uvirkelighet? Usikker på alt og ingenting. 
Jeg vil ikke ha mat eller medisiner. Det går nedover. Jeg vurderte en liten stund å kontakte akuttenheten, for å slippe alle forventninger og press «her ute», for å ha noen til å se og høre meg. Men den tanken droppet jeg fort. På timeplanen min hadde jeg egentlig to avtaler senere idag. Stiller jeg opp? Nop. Av flere grunner.

når mørket tar over kroppen 
hjelper det ikke å høre
«ting blir bedre»

for jeg står og lener meg
utenfor stupet
nysjerrig


privat//

– happypain

16 kommentarer om “(u)virkeligheten

 1. Ring akuttenheten, du trenger det så Marte, kjære deg du har det så vondt!! Du klarer ikke takle dette alene, du trenger hvile , du trenger fred fra alt «her ute» .. Ring, vær så snill, jeg er så urolig for deg ! Tenker på deg hver dag! Gjør det, du fortjener det !! Du fortjener fred fra alt her ute !! Vær så snill ! Sender en stor klem ❤

  Liker

 2. hei jeg har lest bloggen din et par ganger nå og du er virkelig flink til å utrykke deg! jeg lurte på om du kunne hjelpe meg med noe. i jula så er familien min hos beteforeldrene mine og de bor veldig langt unna. og jeg har det egentlgi ganske jævlig nå siden foreldrene mine virkelig teite og jeg har krangla en del med søskene mine og det er alltid jeg som får skylda eller jeg som har gjort noe galt, solvom jeg egentlig ikke har gjort noe. selv når de bare slår meg så er det jeg som har gjort noe galt og jeg får kjeft hele tiden så da løper jeg inn på rommet og så bare legger jeg meg i senga. og nå er foreldrene mine sure på meg for de mener jeg er uforskamma og slem og sånt, men jeg skjønner ikke hvorfor hvordan kan JEG være den slemme og uforsamma npr jeg griner meg i søvne vær natt fordi jeg hater foreldrene mine eller for alt er min skyld og jeg er lei meg for noe dem har sagt! jeg har mest lyst til å dra hjem jeg får jo ikke gjort det, jeg må være her til 2 januar! jeg bare lurte på om du hadde noen tips til hva jeg kan gjøre og synses du det er rigtig det foreldrene mine mener eller..? pliiis svar trenger virkelig hjelp vet ikke hva jeg skal gjøre!!

  Liker

 3. Anonym:
  Hei kjære anonym! Jeg skal svare deg så godt jeg kan 🙂
  Jeg begynner faktisk med det siste spørsmålet ditt, om det du opplever med foreldrene dine er riktig eller rettferdig: Nei, det syns jeg ikke er riktig eller rettferdig. Dette sier jeg fordi jeg vet hvordan det er, for mange virker det som et fille-problem , men det er en veldig vond opplevelse/følelse.
  Det er ikke lett å gi deg noen tips eller råd. Men en ting kan jeg si; du skal ikke la de behandle deg slik. Hva med å skrive et brev til dem? Det høres kanskje rart ut, men for mange er det lettere enn å snakke. Selvfølgelig er dette veldig vanskelig å gjøre, men den situasjonen du nå er i – den er ikke noe bra. Dessverre, er det nok bare du som kan gjøre noe med det, trist men sant. Du har rett til å bli behandlet akkurat som dine søsken.
  Og når det faktisk ikke er din feil, men du får kjeft – er det galt. Sånn skal det ikke være. Å få kjeft av de som står deg nærmest er aldri godt. Jeg syns du på en eller annen måte skal ta en ordentlig prat med de, enten face2face eller i et brev. Du kan jo si at du blir veldig trist når de oppfører seg sånn – så vil de sikkert ta det på alvor, ingen vil vel at ungene dems skal være triste? Kanskje du han ha med en venn som støtter deg? Så føler du deg sterkere enn å sitte alene.
  Når det gjelder at du skal være borte til andre januar, har jeg dessverre ikke noen andre tips enn at du må prøve å fylle dagene med noe DU liker. Tv, musikk, bøker? Si at de må respektere at du er litt sliten, og trenger litt «stille tid» for deg selv.
  Jeg vet alt dette er vanskelig å gjennomføre, men jeg tror det er verdt det. Hold gjerne kontakten om hvordan det går. Jeg ønsker deg masse masse lykke til!
  Klem fra meg =)

  Liker

 4. Gullet, jeg er veldig glad i deg – du er i tankene mine vanvittig mye for tiden. ❤ Men vær så snill.. ring akuttenheten, det er best for deg… Du er så sterk, du klarer det.

  Liker

 5. Skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre, slik at du kunne få det litt bedre.. Du er så utrolig sterk, vennen! Ring akuttenheten, du fortjener den hjelpen! Tenker på deg, jeg håper det blir bedre snart..<3

  Liker

 6. Prøv å holde deg selv underholdt. Vanskelig å tenke på andre ting, men viktig å ikke gi opp. Både for deg selv og for andre.
  Jeg tenker masse på deg.
  Emma.

  Liker

 7. Hej, Modemannen här!
  Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor kram från Mikael

  Liker

 8. Det er ikke greit, men allikevel så vil jeg si at vi er litt fortapte uten sykdommen vår. Vi må jo inrømme forelskelsen for det svarte. Jeg håper deg alt vell, har blitt glad i deg, nå som jeg har lest bloggen din så lenge. Føler at vi er på samme bølgelengde og det er så godt å bli forstått. Stoooor klem fra Sara – Exhausted(lionbyheart).

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s