nyttårsaften

Forrige nyttårsaften feiret jeg på institusjonen med en politimann i hver arm. Jeg hadde ikke behov for å se rakettene. Jeg ville ikke feire at et nytt år var rett rundt hjørne. Jeg ville bare forsvinne, for alltid. Jeg truet med å hoppe ut av vinduet vist de ikke forlot rommet mitt, jeg kastet en saks på en miljøterapeut i vilt raseri. Jeg knuste glass og kopper, kuttet meg. De mente jeg var for voldelig til å være der. Politet ble kontaktet og plutselig stod de på rommet mitt. Da klokken slo tolv, lå jeg på gulvet med håndjern, oh happy new year. Jeg så for meg hva som kom til å skje. Legevakt – innleggelse. Utover natta fikk de roet meg ned og gitt meg noe å sove på. Jeg var bare glad jeg slapp innleggelse. Et par dager senere ble det likevel en innleggelse. 
Med andre ord liker jeg ikke nyttårsaften noe spesielt. Feire et nytt år, hva faen?  

Så langt idag har jeg vært hos tanten min som har bursdag. Det var mye familie der og jeg ble veldig sliten. Det er ikke helt klart hva som skjer videre i kveld, men jeg håper det blir stille og rolig. 

Jeg vil ønske alle lesere godt nytt år, så godt som mulig. 


privat//

privat//
 

– happypain

6 kommentarer om “nyttårsaften

  1. Forferdelig det som skjedde med deg ifjor 😦
    Skjønner hva du mener. Godt nyttår? ikke sikkert det blir godt engang. Men jeg håper virkelig du får et bedre nyttår.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s