Hvil i fred

Hvil i fred. 

Hjerte ditt har sluttet å slå. Det finnes ikke rettferdighet i dette. Jeg skulle ønske det bare var en vond drøm, som jeg hvert øyeblikk kunne våkne opp av, men det er det ikke. Du var alltid så snill mot meg. Det er rart å se at det ikke var lenge siden vi snakket på mobilen, så plutselig er du .. borte. Jeg kommer aldri til å høre stemmen din igjen. Kommer aldri til å se deg igjen. 
Det er vondt. Jeg gråter forsatt for deg.
Har du det bra nå? Jeg håper det. Jeg tenker på deg.
Verden er snudd på hodet.
Hvil i fred, glad i deg. 
 

 

20 kommentarer om “Hvil i fred

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s