17 kommentarer om “innlagt

 1. Pass godt på deg selv ^^ Husk at du er verdt det, folk er glad i deg, du er sterk og jeg har troen på at du en dag kan bli frisk ^^ Jeg håper du blir bedre og at du blir passet på ^^ Og hvis du trenger instant jukse-terapi så gå på youtube og rot frem alt du kan finne av pewdiepie og danisnotonfire, really, man blir bedre x) Life is worth living and you should be alive to see the beauty of things ^^ Stay awesome 🙂 *brofist*

  Liker

 2. Når jeg leser bloggen din og ser videoene, får jeg lyst til å bare ta deg hjem og være snill med deg og hjelpe deg!! Uansett hvor teit akkurat det høres ut og uansett hvor lite det kommer til å hjelpe, så er det akkurat det jeg tenker. Tenker masse på deg og stay strong ❤ ❤ ❤

  Liker

 3. God bedring Marte ! Nå håper jeg du får god hjelp og at de er snille med deg og tar vare på deg ! Skal tenke masse på deg ! Sender masse klemmer og kjærlighet ❤

  Liker

 4. Vell, jeg følger med deg. Har lovet psykologen å komme igjen mandag, for å diskutere innleggelse.. Men av og til er det bare til det beste! Det ordner seg. Det må det bare gjøre. Det gjør alltid det, ikke sant?
  Det blir bedre, søte deg.

  Liker

 5. Nå er jeg endelig kommet hjem! Jeg synes det var litt trist å forlate deg på US i dag :/ Men jeg vil bare si takk for den fine samtalen vi hadde i går ❤ Du er ei utrulig sterk og god jente Marte (jeg sier ikke slik bare for å si slik). Men jeg håper du kan tenke litt på det som vi snakket om, ang innrømmelse til seg selv etc. Også du? Jeg har troen på deg jeg! PS: haha, kommer til å savne de kleine kommentarene fra de ansatte!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s