livstegn

Det har gått tre uker siden jeg ble innlagt. Disse tre ukene har vært spesielle, men samtidig – lik som alle andre ganger jeg har vært innlagt. Jeg skal innrømme at det har vært litt godt å bli passet litt på, skjermet fra den store og skumle verden «der ute». Det er godt å slippe alle forventningene. Det er godt og ikke hele tiden måtte ha valget om å skade seg selv eller ikke. MEN, jeg ønsker ikke være her. Jeg vil hjem, med andre ord er jeg her på tvang. Jeg vet ikke hva som skjer videre, og det er like greit føler jeg. Jeg er ikke i stand til å ta noen valg nå, jeg vil melde meg ut av livet. Har ikke ork eller overskudd til det. Det må da være lov i perioder? Jeg bare orker ikke, orker ikke presset. Det drar meg bare enda mer ned i det forbanna svarte hullet. Jeg håper og krysser fingre og tær for en utskrivelse veldig snart.

Jeg satt meg ned ved pc’en for å skrive en reflektert og godt formulert tekst, men sånn ble det ikke. Men hva så?

Helseteppe, bok, (pasient)pc ( se neste bilde), bein i gips, ødelagt finger. 


privat//

påminnelse?


privat//

YOUTUBE – flukten fra virkeligheten, for så i bare et par minutter.


privat//

Jeg stopper her. Jeg har ikke så mye mer å skrive om, vist jeg skriver mer kommer det sikkert bare masse destruktive tanker, som hverken dere eller meg har noe godt av det.. Og jeg er ikke helt komfortabel med å skrive mens jeg sitter i fellesrommet eller.
Til dere som har kontaktet meg på facebook, mobil eller andre steder, så har jeg valgt og ikke forholde meg til «verden der ute». Men det betyr IKKE at jeg ikke tenker på dere, for det gjør jeg.
Jeg håper dere som leser dette har det så bra som mulig. Jeg tenker på dere. Ta vare på dere selv.

– happypain

14 kommentarer om “livstegn

 1. Åh, så godt det var å få et livstegn fra deg ❤ Har sjekket bloggen din for oppdateringer inne i mellom, men når det ikke var noe, fryktet jeg (typisk nok) det verste. Kanskje du har godt av å ikke forholde deg til resten av verden for en liten stund. Det er slitsomt. Stå på, kjære deg! Sender en klem.

  Liker

 2. Så godt å høre fra deg, jeg tenker masse på deg ❤
  Jeg er glad for at du synes det er litt godt å være innlagt, jeg er glad for at du blir tatt godt vare på. Ikke reis hjem før du føler deg trygg på deg selv.
  Mange gode klemmer til søte, gode deg ❤

  Liker

 3. Så ubeskrivelig godt å høre fra deg igjen Marte! Du er så UTROLIG sterk at selv ikke du kan forestille deg det en gang! Mange hjerteklemmer sendes, tenker masse på deg ❤

  Liker

 4. Å, så utrolig godt å høre fra deg igjen! Selv om det er vanskelig i perioder, korte eller evig lange, så blir det bedre til slutt. Det blir alltid bedre til slutt. Du er så utrolig sterk, du aner ikke! Stå sterkt, og ta ikke hensyn til andre enn deg selv. Det er DU som trenger å komme deg ovenpå igjen. Det er DU som skal få det bra. DU er VIKTIG. Det ordner seg.
  I tillegg er du utrolig pen, og en av de herligste jeg noen gang har sett og lest om. Det blir bedre!

  Liker

 5. SÅ godt å høre fra deg. Ser ut som du er på akutteheten, og håper virkelig alt er bra med deg! Jeg har sittet der selv mange ganger og håper de tar godt vare på deg, og at du bygger opp styrken din til å klare deg selv. Det blir bedre en dag, tro meg! KLEM til deg!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s