det er nok nå, syns jeg

Jeg skulle ønske jeg var flink til å male, så kanskje kunne jeg male alle demonene som river og sliter i meg på innsiden, frem og tilbake, opp og ned, bort og tilbake. Jeg skulle ønske jeg var god til å synge, så kanskje kunne jeg funnet toner og vers som beskriver smerten og desperasjonen. Jeg skulle ønske jeg var flink med hendene, så kanskje kunne jeg bygget en skulptur av svarte tanker, endeløse mareritt og minutter, timer og dager med vill motstand uten mening.

Jeg skulle ønske det fantes ord som beskrev sterkt nok, det som spiser meg opp, bit for bit, på innsiden. Jeg kan si det gjør vondt, jeg kan si det er uutholdelig. Men ordene rommer ikke noe av det jeg føler, det blir ufattelig banalt. 
Smertene kommer som spark i mellomgulvet, igjen og igjen, uten pause. Jeg blir liggende skadd på bakken, og akkurat i det jeg finner krefter til å komme meg opp på alle fire, kommer et slag til, og et til og et til. Det er feigt å sparke en som allerede ligger nede! Gi meg ihvertfall tid til å reise meg opp igjen, gi meg en pust i bakken, tid til å samle meg igjen etter slagsmålet. Så kan vi sloss igjen. (selv om det egentlig ikke er noe vits, for du slår bare til med dobbel så stor kraft enn forrige gang, så jeg blir liggende  enda  mer  skadet  enn  jeg  trodde  var  mulig. 
Repeat.
Repeat.
Repeat.

Det  er  nok  nå  smerten,  la  meg  være  i  fred. 

Vær 
så 
snill

Jeg er så lei av å klage. Jeg skulle ønske jeg kunne si at ting går fremover, at livet har begynt å smile til meg. Men gidder ikke juge. Jeg føler meg dårlig – om mulig, enda verre en da jeg var innlagt. Føkk.
Jeg kjenner et intenst behov for å bli sett, for å bli hørt og anerkjent. Men velger å krype inn i det   » trygge » skallet mitt.  


privat//

Legger til to musikkvideoer av Apocalyptica som er det eneste jeg hører på for tiden.

 

– happypain

14 kommentarer om “det er nok nå, syns jeg

 1. Hold ut ❤
  En dag klarer du å takle smerten, og den dagen vil du begynne å bygge deg et liv du er fornøyd med, og det er så absolutt verdt å vendte på og kjempe for! 🙂

  Liker

 2. Kjære fine deg, du fortjener så utrolig mye mer! Får du er så utrolig mye for alle andre. Du er sterk, du er fantastisk og du skal klare dette! Stay strong ❤

  Liker

 3. Miriam:
  Tusen takk Miriam! du betyr så utrolig mye for meg og ❤ hvordan går det ( visst du skal svare ærlig ) ?
  Sender en hel haug med klemmer og tanker til deg ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s