tirsdag kveld.

Siden jeg ble skrevet ut på fredag, har jeg kun vært ute av senga for å gå på do. Jeg tror ikke jeg har vært så sliten som jeg er nå noen gang. Det er et ork å snakke, løfte en finger, snu seg i senga. 
Men idag ble jeg med foreldrene mine til søstra mi som bor 40minutter unna oss – jeg orket bare ikke tanken på at de må sitte inne døgnet rundt, fordi jeg ikke blir med ut. Dessuten har jeg ikke sett henne siden romjula.
Det var tøft. Utrolig slitsomt. Men nå er det i hvertfall overstått. Hvor kaotisk og trøblete det var og hva som ble konsekvensene av det – er en helt annen historie.

Jeg skjønner ikke hva som skjer inni meg for tiden, for noe er det og det er ikke positivt. Jeg vet ikke hvordan jeg skal takle det. Derfor velger jeg å gjøre ; så lite som mulig. 
Kanskje har jeg gjort mitt livs største tabbe denne gangen. Tatt meg vann over hodet igjen. Jeg vet ikke. Jeg kan ikke skylde på at jeg er sliten. Jeg kan ikke skylde på at jeg er lei. Likegyldigheten over hvordan det vil påvirke meg er høy, men det plager meg at jeg drar med andre folk ned i søla. Jeg kan godt holde til nede i søla alene. Men ensomt, det er det.  Ensomt   som   faen.  Hjelp meg.


privat//

fordi svart-hvitt beskriver så mye mer enn farger, akkurat nå ( og har gjort det hele veien? )

– happypain

22 kommentarer om “tirsdag kveld.

 1. Dumme mørket som ikke lar oss være i fred!!
  Jeg ønsker at du skal ha det så bra som overhodet mulig, at du skal smile om virkelig mene det, at du skal glede deg over stor og små ting, at du skal føle deg verdifull.
  DU er så VERDIFULL!! Aldri gi opp søte, nydelige du ❤

  Liker

 2. Jeg kunne lagt ut om at «du må prøve å være sterk, nå» og «dette må du klare, Marte» men det kan jeg ikke. Det er for mye å be om. Du har rett til å være sliten. Du har rett til å være et innvendig kaos. Du har kanskje hørt dette mange ganger før, og folk har prøvd å presse på deg råd, men; Prøv å la kaoset slippe løs. Ikke hold det tilbake. Finn en blyant, penn, hva som helst – og et papir. Tegn følelsene dine. Enten det er kruseduller, streker som river papiret i stykker eller knekker blyanten. Om du er flink til å tegne eller ei, spiller ingen rolle. Du trenger ikke å være en kunstner for å lage kunst. For å sortere tankene. Jeg vet ikke om du allerede har prøvd dette, og jeg vil heller ikke presse deg til å prøve. Det er ditt valg.
  Tenker på deg, og sender deg en forsiktig trøsteklem ❤ You are beautiful. Never forget that.

  Liker

 3. Cille:
  Jaa, kunne ikke vært mer enig!!!!
  Du er også verdifull, IKKE GLEM DET CILLE ❤ Jeg håper du klarer å ta godt vare på deg selv ❤ jeg passer ihvertfall på deg gjennom tankene mine, er nok ikke noe stor trøst, men mer for jeg dessverre ikke gjort.. :/

  Liker

 4. Trrash:
  Awww, tusen takk for en varm kommentar!
  Jeg har faktisk ikke prøvd det før, så takk for tipset! skal huske det.
  Jeg tenker på deg og – lurer på hvordan du har det. Si i fra vist det er noe som helst jeg kan gjøre for deg!
  Sender masse varme klemmer til deg, håper de kommer helt frem til deg ❤

  Liker

 5. Aldri gi opp. Du skal klare dette! Skulle ønske jeg kunne ta vekk smerten din, om jeg så måtte ta den selv. Jeg lover deg at ting vil bi bedre. Bare ikke akkurat i dag… ❤ Staystrong, jentami

  Liker

 6. Miriam:
  awww ❤ tusen takk Miriam! du er så god, du.
  Men, jeg ville aldri ha tillat deg å bære smerten min, ALDRI! Du har mer enn nok selv :/
  Kjempe glad i deg ❤

  Liker

 7. heei:)) sånne smerter har jeg også ofte inni meg :\ mørket har fristet meg mangegang. det går ikke ant å beskrive hvordan det føles :’\ alt blir nåkk bra til slutt, må bare ikke gir opp ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s