stor skrivesperre

77 innlegg i utkast. Masse ord på innsiden som ikke kommer ut. Jeg vil skrive, men får det ikke til. Jeg savner å sette ord på ting, jeg lengter etter å trykke på tastaturet for så å se bokstavene komme opp på skjermen. Jeg savner å la pennen berøre arket og bla om sidene i dagboken min etterhvert som de fylles med ord. Jeg savner det svarte blekket på fingrene mine, som kommer av den ødelagte pennen jeg velger å ikke kaste, fordi det er yndlingspennen min.

Kom tilbake nå, jeg har mer enn nok å sette ord på.

Vær så snill?

-happypain

30 kommentarer om “stor skrivesperre

 1. Håper den skrivesperren tar slutt snart slik at du snart får lyst til å skrive igjen, at du finner ord for ting. Det er i hvert fall godt å høre fra deg uansett! Lurer mye på hvordan det går med deg. Jeg håper det går litt bedre nå enn det har gjort. *Klem*<3

  Liker

 2. Du er ikke alene om skrivesperre. Du er fantastisk og jeg tenker stadig på deg. Du er som en venninne det er lenge siden jeg har møtt!

  Liker

 3. Savner bloggingen din! Men det viktigste er at du har det så bra som mulig ❤ Tenker på deg kjære deg ❤

  Liker

 4. Aldri glem at du er en sterk person Marte! Jeg vet at du har det tøft, men alikevell står du på! Jeg er her om det skulle være noe, jeg følger med på bloggen din! Og jeg ser det er lenge siden du har blogget, savner bloggingen din, men jeg tenker nok at det er godt for deg å få en pause også! Sender mange styrkeklemmer ❤

  Liker

 5. Godt og vite at du fremdels er her! Trenger bare et livstegn innimellom:)
  Jeg har det bare bra:) Skulle ønske du kunne si det samme!<3

  Liker

 6. Kjære, vakre deg. Det gjør virkelig godt å få livstegn fra deg – vi er så mange som bekymrer oss. Den dagen alt går opp for deg, kommer jeg til å smile med hele hjertet – virkelig<3
  Med meg er det ikke så viktig – det er viktigere å tenke på deg. Heier på deg<3

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s