95-13

Da jeg opprettet den bloggen i mars 2011, hadde jeg aldri trodd at noen kom til å lese den. Hvem skulle gidde det liksom? 

1 Juli 1995 , halv åtte om morgen, kom jeg til verden. 49cm lang og litt over to kg. Jeg ble sett som en veldig glad og aktiv unge. Jeg kunne være litt grinete og klengete pågrunn av smerter i beina når jeg gikk, men ble fort glad igjen. 


//privat – 2-5 år.  

Da jeg begynte på skolen var jeg veldig usikker. Jeg ville helst være alene i friminuttene og likte ikke å ha alle disse bråkete barna rundt meg. Jeg gruet meg til hvert eneste friminutt. Brukte som regel lang tid på å rydde pulten og kle på på meg, bare for å slippe å være så lenge ute mellom timene. 

I andre og tredje klasse ble jeg «problemungen». Jeg var mye sint. Dyttet andre barn ned fra lekestativer, skrek og gråt i raseri. Nektet å være i timen. Og havnet mye på rektors kontor. De andre ungene begynte å unngå meg fordi jeg var hun «sure». 
Dette varte en stund til jeg ble mer stille og rolig. Jeg fikk meg en bestevenn på skolen og var mer ute i friminuttene. Jeg husker forsatt frykten da skoleklokka ringte og jeg måtte ut. Nå som jeg hadde en venn måtte jeg jo ut. Det var jo det alle de andre barna gjorde. 


//privat – 12 og 10 år.

Årene gikk og plutselig skulle jeg begynne på ungdomsskolen. Nå skal alt bli annerledes, nå skal livet bli godt, tenkte jeg. Men sånn ble det ikke, tvert i mot, det ble verre. Selvskadingen eksalerte. Jeg tvang meg selv til å være med venner. Jeg hatet friminuttene mer enn noen gang. Jeg var så redd for spørmsmål om privatlivet mitt. Jeg var redd for alle løgnene jeg måtte finne på. For jeg var ikke som de andre, jeg hørte ikke til noen steder. Jeg ventet på en katastrofe, uansett hva, når som helst. 


//privat – 13-15 år


//privat – konfirmasjonen min 25april2010 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s