klatreveggen


//privat

Da jeg var på Lom forrige uke testet jeg ut klatreveggen. Jeg tok bilde av den kvelden før og bestemte meg for å komme tilbake dagen etterpå. Jeg visste det kom til å bli jævla ubehagelig. Jeg har ikke høydeskrekk, jeg er ikke redd for å falle ned, men tanken på alle menneske som sto i kø og så på meg – det var den jeg skulle utfordre. 

Alle syns jeg ser teit ut. Alle ler av meg, de peker og syns jeg er feit og stygg. De håper jeg faller. 

Jeg fikk på meg utstyret og mammas joggesko, mens jeg prøvde å konsentrere meg om å få med meg de korte beskjedene fra hun som skulle holde styr på sikringen. Jeg hadde skyhøy puls og følte blikkene til folk som stikk i nakken. Hva i all verden er det jeg driver med, trodde jeg virkelig at jeg skulle klare dette? Jeg kommer til å drite meg ut. Herregud, herregud.. hvorfor gjorde jeg dette? Faen, faen, faen. Alt dette og hundre andre tanker fløy gjennom hodet mitt mens jeg tok ett og ett steg om gangen – oppover. Flere ganger måtte jeg stoppe opp en stund, ta meg sammen, for så å klatre videre. Det kjentes ut som hjerte hadde tenkt seg ut av brystet på meg. 


//privat

Jeg kom meg ikke helt på toppen. Det ble for ubehagelig. Dessuten verket det ganske heftig i hender og underarmer. Men jeg kom over halvveis. Det hadde jeg aldri trodd jeg skulle klare.
Om jeg hadde gjort det igjen? Nei, ikke med det første.  


//privat

9 kommentarer om “klatreveggen

  1. Du er tøff, du. ♥ Så godt det var å lese noen nye innlegg fra deg. Jeg håper virkelig du klarer å komme i gang med skrivingen igjen, og at skrivesperren løser seg opp på veien.
    Styrkeklemmer sendes din vei. Jeg er så glad i deg, M, ikke gi deg. ♥

    Liker

  2. Har vært i AKKURAT samme situasjon, den er fæl. Det verste var at jeg spurte om å få komme ned og jeg fikk ikke lov før jeg var på toppen.. Gud. Sender klemmer i hauger til deg, veldig glad i deg ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s