Hvil i fred

I forrige uke sovnet bestemor stille inn. Legen hadde gjort det klart for oss at hun ikke hadde lenge igjen noen dager før hun døde. Men hvor lenge er ikke lenge? tenkte jeg. To-tre månder? Nei, noen få dager. Jeg klarte ikke ta det innover meg før begravelsen, og enda er det uvirkelig. 

Jeg var masse hos bestemor da jeg var mindre. Hver dag etter skolen gikk jeg til  henne, til jeg var gammel nok til å være alene hjemme. Jeg husker hun lagde tomatsuppe flere ganger i uka, fordi jeg var så glad i det på den tiden, selv om hun var lei det. Jeg husker kortspilling, kaker og klemmer. Hun var alltid glad for å se meg, uansett.
De siste årene så jeg bestemor sjeldent. Jeg har stort sett vært hjemme hos meg selv eller innlagt. Det angrer jeg sårt på nå, skulle ønske jeg fikk sagt hvor mye hun har betydd for meg og hvor glad jeg var i henne. Skulle ønske jeg fikk si hadet. Men jeg prøver å huske de fine dagene vi hadde sammen. Selv om det er vanskelig i sorgen.

Bestemor gjorde mye godt. Både som venn og i den jobben hun hadde før hun ble pensjonist. Hun var også mor, svigermor, bestemor og oldemor. Hun satte alltid andre foran seg selv. Jeg håper hun har det bra nå.

                                                                                                          Hvil i fred, bestemor♥ 

22 kommentarer om “Hvil i fred

 1. Å jeg beklager så mye M, klemmer deg hard igjennom skjermen, kjente hjerte bare synke ned i brystet når jeg leste det.

  Liker

 2. Wow. Beklager kjempemasse, og nå skal jeg bruke et ord du sikkert kommer til å ville slå meg ned for; Kondolerer.
  Men virkelig, det var trist å høre. Selv har jeg bestemt meg for at alle mine besteforeldre er udødelige.

  Liker

 3. Hei, vennen! Så trist å høre om bestemoren din, jeg kondolerer så mye.. Jeg kjenner følelsen din og du kan bare ta kontakt hvis du trenger meg. ❤ Bestemor døde i forrige uke hun også… Brått og uventet, dessverre
  Tenker masse på deg, glad i deg ❤

  Liker

 4. Miriam:
  Takk Miriam. Kondolerer til deg og! må være ekstra vanskelig når det er uventet. Er her visst det er noe!
  Sender en million klemmer tilbake ❤ så forresten akkurat mld på face!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s