3.2 tvungen observasjon

(Visst innlegget er rart og du ikke får lest teksten er det fordi den dritten jeg skriver på klikker innimellom).

Det er flere av dere som har vært bekymret og sendt meg meldinger. Takk for omtanken!
Grunnen til at jeg ikke har svart dere er fordi jeg har vært innlagt og har vært det i over en uke nå. Ting er tungt, forferdelig tungt. Kanskje vondere enn noen gang. Jeg har fokusert på å samle krefter og har derfor vært minimalt på Internett. Selv om det er mye dødtid på avdelingen bruker jeg den lille energien jeg har til å møte opp til måltidene og samtalene. Dessuten blir ikke utskrivelse et tema før det blir et godt nok samarbeid som de så fint sier, så det må jeg også bruke energi på.
Jeg har mest lyst til å legge meg ned å dø, men det sier seg selv at det umulig på lukket avdeling.
Legen og psykologen min (som selvfølgelig har vært hjemme med sykt barn de siste to dagene) var ikke enig med meg i det hele tatt da jeg sa jeg ønsket (var akkurat ordet ønske jeg brukte, men) meg utskrevet. Du er for (p)syk Marte – svarte de da. Til min store frustrasjon. I morgen har det gått ti dager som betyr ny vurdering samtale. Jeg tror ikke de vil slippe meg ut (ut i fra hva de sier), men prøver å holde fast i håpet om det. Jeg vil virkelig ut her i fra.

Ta vare på dere selv fine mennesker.

4 kommentarer om “3.2 tvungen observasjon

  1. Skjønner VELDIG godt at du ikke vil være der, men prøv å ta i mot »hjelpen» isteden for å bare hele tiden kun være fokusert på at du ikke vil være der…det kommer ikke til å hjelpe, du må prøve å slå deg litt til ro, hvis ikke kommer det til å bli grusomt slitsomt for deg å være der.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s