10 kommentarer om “Jeg kjemper

  1. Det her klare du! ❤ En gang i fremtida skal vi kunne gå på café å tenke tilbake på den tunge tia. Tenke på hvor urettferdig at akkurat VI måtte gå igjennom det, mens de andre kranglet med foreldrene sine over ei øl eller at de kom hjem en time senere enn avtalt. Men vi skal og tenke hvor mye det har hjulpet oss til å bli den vi er at vi aldri gidde opp. Vi skal tenke på det fantastiske livet vårt, som vi kan sette pris på, fordi vi vet hvordan det er å ikke ha det. Vi skal kunne hjelpe andre, se andre, høre de – fordi vi vet hvor viktig det er! Marte, stå på, jeg er glad i deg! ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s