Den store avgjørelsen

Jeg tok et bevisst valg da jeg bestemte meg for å oppdatere bloggen, nå mens jeg er innlagt. Og selv om innleggene ikke har vært lange, så innholdsrike eller godt formulert, har det kostet meg mye, og det var vel derfor den ene kommentaren på det forrige innlegget satt meg ut. Jeg har fått sånne kommentarer og e-poster før også (siden kommentaren er anonymt skrevet føler jeg det er okei å nevne den), men nå var jeg ekstra sårbar og ødelagt. Men som jeg startet innlegget med – så er det JEG som valgte å være litt aktiv på internettet.
Folk må selvfølgelig ha sine egne meninger om hva jeg velger å skrive om på bloggen, men jeg syns kommentaren var unødvendig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s