Meg som 13-åring

En typisk dag for meg da jeg var 12 år:

Jeg sitter bakerst i klasserommet og ser ut av vinduet. Jeg drømmer om et annet liv – et liv uten smerte og løgner. Dagen begynte dårlig.. Først kom jeg for sent til skolen (jeg prøvde å skulke, men mamma ferska meg når la termometeret i nattbordlampa), så fikk jeg tilsnakk av læreren fordi det er dag tre jeg ikke gjør leksene mine. Og da jeg 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s