permisjon

Igår var jeg hjemme på permisjon. Og jeg visste godt hva jeg først ville: besøke graven til bestemor. Jeg har hatt veldig dårlig samvittighet for at jeg ikke har kunnet besøke graven hennes fordi jeg har vært innlagt. 31 oktober ville bestemor hatt bursdag. Det er så utrolig rart og ikke skulle feire henne. Vi var alltid ute og spiste pizza på et fast sted og etterpå kake hjemme hos henne. Og hun spurte om de samme spørsmålene om igjen og om igjen, snille fine bestemor. Jeg savner deg..♥

 


//privat

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s