Ny dato for innleggelsen + permisjon

Det er over åtte uker siden jeg kom inn på akuttmottaket, med en politimann i hver arm og i håndjern. Med blåmerker og skrubbsår etter møtet med grusen, da jeg ble lagt i bakken. Kampen jeg ikke vant.
Jeg ville bare dø. Ingenting i livet føltes rikitig. Stemmene i hodet mitt var sterkere enn meg. Men mest av alt var jeg redd og fortvilet. 
Jeg har hatt en veldig god behandler (en av de beste personene jeg har vært borti i helsevesenet). Det er hun jeg skal takke for at jeg føler meg bedre. 

Jeg har fått ny dato for innleggelsen på den andre avdelingen, 31 oktober. Men jeg tør ikke håpe på noe siden den ble utsatt sist gang.  

Imorgen skal jeg hjem på permisjon igjen. Jeg vet hva jeg skal gjøre først: besøke graven til bestemor. Jeg har hatt veldig dårlig samvittighet for at jeg ikke har vært der, fordi jeg var innlagt når urna ble satt ned og gravstøtten kom på plass. 31 oktober hadde bestemor hatt bursdag. Det er så utrolig rart og ikke skulle feire henne. Vi dro alltid til et fast sted og spiste pizza ,også kake hjemme hos henne etterpå. Snille, snille bestemor♥


//privat

Q: Visst dere har noen ideer om hva jeg kan skrive om ,så rop ut, jeg tar i mot forslag med takk!

9 kommentarer om “Ny dato for innleggelsen + permisjon

 1. Kjære Marte! Jeg tenker også på deg! ❤ Så godt å høre at du har hatt en god behandler. Jeg krysser fingrene for at det også finnes en god behandling der du skal i slutten av oktober. Forstår godt at du har dårlig samvittighet i forhold til bestemoren din, jeg mistet også min mormor tidligere i år og har også hatt mye dårlig samvittighet i forhold til det – selv om det antakelig er ubegrunnet. Man gjør så godt man kan. Og jeg tenker at din kjære bestemor ikke er sur på deg for at du ikke var der, men heller er umåtelig takknemlig for at du var nettopp der du var – du kjemper for å bli bedre, og det er nok et ønske som hun og andre rundt deg satt og setter høyt. Du er kjempetøff! Jeg vet hvor jævlig det kan være, og hvor umulig det synes. Men på tross av det kjemper du hver dag, og det reflekterer ingenting annet enn et utrolig sterkt menneske. Selv det kan sikkert også innimellom være vondt og vanskelig å høre, fordi det kanskje ikke alltid føles sånn. Men du ER det, og selv om det kanskje ikke føles verdt strevet av og til, så heier jeg så inmari på deg – for at du skal klare å klore deg fast til (det noen ganger svært bedritne..) livet, slik at du endelig vil føle noen solstråler skinne igjennom og varme nesetippen din, toppen av hodet ditt og skuldrene dine. Og klare å sette pris på disse små strålene. Og etterhvert klare å kjenne enda fler solstråler som varmer større deler av deg. Og til slutt at du igjen kan få komme ut i lyset. For det er du verdt. Hver eneste lille millimeter av deg. Selv om det kanskje ikke føles sånn ut nå. For det er verdt det – DU er verdt det. Det lover jeg. Heia deg<3

  Liker

 2. Hei. Kom til å tenke på en ting når jeg bladde nedover bloggen din og leste.
  Det står at du bruker «medisniner.» I en setning som » Jeg har begynt på to nye medisiner (en av de har jeg gått på før) som jeg syns funker bra.» I den setningen så sier du mye. Jeg lurer nemlig på i og med at du bare syntes den ene fungerer bra. Hva syntes du om den andre? Syntes du den også fungerer? Du skriver nemlig ikke noe om det.
  Har selv vært borti tabletter/medisniner og lignende. Det gjorde bare alt verre. Jeg påstod selv den gangen mener jeg å huske at jeg syntes det fungerte. Gjorde dette i 4 uker eller no i mars-april måneden… Noe som begynner å bli mange måneder siden nå.. Må ærlig innrømme i etterkant jeg sluttet på dem så gikk ting framover.. Når jeg gikk på dem var det en verden av grus. De tablettene gjorde meg egentlig bare mere fjern. Mere rar. Tanker og alt verre. Hendelser og ord verre.
  Og det er derfor jeg lurer på hva du syntes om.. ja… Hva syntes du om medisinene? Godt – dårlig? Positiv eller negativ virkning på deg? Blir det bedre syntes du?

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s