torsdag klokken elleve

Det er rart å være hjemme igjen. Alt virker så ukjent, men herregud så godt det er å ligge i sin egen seng igjen. 

Imorgen er permisjonen ferdig, da drar jeg inn til akutten igjen og overnatter der til torsdag. Og på torsdag flytter jeg over på den andre avdelingen. Torsdag klokken elleve.
På fredag snakket jeg med han som skal være psykologen min fremover for første gang. Jeg lå oppe hele natten i forveien og gruet meg til samtalen. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive den første samtalen vår, jeg var så nervøs at samtalen gikk sin gang, mens jeg tenkte alle katastrofetankene mine. Nå som han møter meg vil han kanskje ikke være behandleren min allikevel. Han syns sikkert jeg ikke fortjener plassen. Han tror sikkert ikke på meg, han syns sikkert jeg er håpløs og dum. 


privat// 

Jeg har brukt mesteparten av permisjonen på å slappe av. Men jeg har også fått gjort litt, blant annet besøkt min søster. Jeg ser ikke søster så ofte, siden hun er tretten år eldre enn meg, har kjærste, jobb og egen leilighet. Så det føltes litt rart det også, jeg har vært tvangsinnlagt i ni uker også plutselig skal vi diskutere vær og bil, som om ingenting har skjedd.


//privat

Nå skal jeg prøve å få sove litt, det trenger jeg. Jeg føler at jeg går rundt i en slags zombie-tilstand. 

2 kommentarer om “torsdag klokken elleve

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s