Jeg falt

Jeg prøvde så hardt. Jeg ga full gass – for dette måtte jeg jo klare! «Alle andre» får det til. Alle klarer dette, det er helt menneskelig!
Jeg falt rett i bakken med en 100-kilo tung klump over meg, uten mulighet til å reise meg opp igjen alene. Jeg falt og fant ingen måte å komme meg opp igjen. Jeg ble liggende, gråtende og hjelpesløs. 

Jeg vil helst glemme hele helga, legge det langt bak meg. Men jeg vet ikke hvor lurt det er eller om jeg i det hele tatt klarer det. Jeg tror jeg trenger å snakke om det, høre andres mening. Men ikke akkurat nå, for nå er det for nært og vondt.

Jeg kræsjlandet – igjen – rimelig hardt også. 


Jeg hadde til og med tatt på meg mascara for anledningen. Det har jeg ikke gjort siden nyttårsaften i fjor.

6 kommentarer om “Jeg falt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s