Gode minner

På instagram for noen dager siden spurte jeg om det var noe dere ville jeg skulle skrive om. Et av forslagene var: gode minner. Grunnen til at jeg valgte dette, var fordi jeg skriver sjeldent om noe annet en sykdom og smerte. Da jeg satte meg ned for å finne gode minner – ga jeg nesten opp. Det er vanskelig å finne gode ting i livet, når smerte tar opp hele plassen. Når man er så vant til vonde følelser og opplevelser. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s