Snart desember og jul

Det er ikke noe hemmelighet at jeg ikke liker julen. Jeg syns det ligger en sårhet over hele høytiden, og er det bare meg – eller er mange av julesangene triste? Hvert år prøver jeg å glede meg over gavene jeg får av familie og bekjente, men egentlig skulle jeg ønske de ikke ga meg noe. Jeg fortjener ikke noe. Hvorfor kan dere ikke bruke pengene på noen som fortjener det? Jeg prøver å glede meg sammen med familien, jeg prøver å ha en fin stund og nyte høytiden. Jeg prøver å glede meg til mye, men egentlig skulle jeg ønske vi kunne hoppe over hele julen og ikke minst nyttårsaften – det syns jeg er en grusom dag.

Jeg hadde egentlig bestemt meg for å bli ferdig med alle julegavene før desember. Jeg hater å gå i kø i gangene på senteret for å komme inn i butikkene, der du må stå i enda en kø for å betale, også må du stå i kø for å komme ut av butikken også. Og du kan vedde på at foran meg i køen, står det en som skal pakke inn 10 gaver og ikke har dekning på bankkortet sitt. Men så har det plutselig blitt 30 november, og jeg er ikke ferdig.
Nå høres jeg fryktelig sytete ut, men folkemengder er ikke min favoritt ting, det ligger ganske høyt på listen over ubehagelige situasjoner. 


//privat

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s