Ingen ni til fire jobb

Går du ikke på skole? Er du lærling da? Eller arbeider du? Jobber du ikke?

Dette er typiske spørsmål jeg får av familie og bekjente visst jeg skulle treffe på dem. Og hver gang kjenner jeg en vond klump i brystet, og vet ikke hva jeg skal svare. Nei, jeg går ikke skole, jeg er ikke lærling og ikke i arbeid. Jeg har vitnemål fra ungdomskolen og thats it. 
Visst jeg hadde fulgt opp skolen og ikke byttet linje, hadde jeg vært ferdig med videregående skole nå til sommeren. Det er rimelig tøft å se at mange fra mitt kull enten er lærling eller avgangselever. Mens jeg står fast med vitnemålet (uten karakterer) fra ungdomsskolen. 

Fravær i 10-klasse: 

Vitnemålet. Grunnen til at jeg kun har karakterer i mat & helse er fordi den karakteren ble satt i 9-klasse.

Her har lærerene beskrevet hvordan de opplever meg. Det var alltid: hyggelig, men passiv..hyggelig, men passiv.

Tilbake til overskriften; jeg jobber faktisk hver dag, jeg. Jeg jobber med meg selv 24 timer i døgnet, sju dager i uken. Jeg jobber med å stå i mot de indre demonene som vil ha meg dø. Jeg jobber med å få orden på livet mitt, sortere tanker og følelser, få utløp for all smerten jeg har bært på i mange år. Jeg jobber med å åpne meg om ting som gjør så vondt og er så skamfullt at det føles ut som jeg er skutt og blør ihjel på innsiden. 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s