10 kommentarer om “fordi..

  1. Det er så fælt å sitte bare på andre siden av veggen og likevel ikke kunne gjøre noe med smerten din! Finner jeg en kur mot alt dette vonde er du den første jeg skal fortelle det til. Jeg er her, jeg har sikkert ikke noe lurt fint flott eller bra å si men jeg kan i alle fall lytte, om du trenger det, eller bare en klem. Håper verden er snillere med deg snart ❤

    Liker

  2. Smerte i seg selv er vondt, men og en god beskrivelse på masse vondt. Men på samme måte blir du stum og tom for ord. Og det er leit når ingenting lager mening eller heller ikke betyr noe. Vondhet. Huff.. Jeg er her for deg skjønne deg ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s