Fjellveggen

Dette diktet har jeg delt en gang før, kanskje to? Men det passer så bra nå. Visst jeg husker riktig skrev jeg det mens jeg var innlagt i januar 2013.

jeg løper og løper

i hundre og førti kilometer i timen

på slitne ben

rett mot en fjellvegg

forsent å bremse nå

skaden har allerede skjedd

det gjorde ikke vondt

(jeg lover)

10 kommentarer om “Fjellveggen

 1. Veldig sterkt og sant dikt. Kjenner meg igjen. Du er flink til å skrive poesi!
  Håper det går greit med deg nå.
  Klem ❤

  Liker

 2. Andrea:
  Tusen takk det var veldig hyggelig å høre, var veldig usikker på det.
  Håper det går greit med deg også, sender en stor klem til deg også ❤

  Liker

 3. Hei, vet ikke om du husker meg? Men jeg husker nå i alle fall deg. Det er omtrent fem år side jeg først kommenterte bloggen din. Secrethardlife? Husker du henne? Uansett, jeg ville bare gi fra meg et lite pip, og fortelle at jeg fortsatt den dag i dag stikker innom bloggen din nå og da, rett og slett fordi jeg fortsatt bryr meg. Og uten deg hadde jeg ikke vært der jeg er i dag, uten deg hadde jeg ikke fått hjelp da jeg fikk det – ikke at helsevesenet har gjort en god jobb – men uten deg hadde ingen visst noe og hvem vet hvor jeg ville vært allikevel. Uansett, jeg bryr meg fremdeles, tenker fremdeles på deg og husker den dag i dag de gode ordene du skrev til meg.
  Klem ❤

  Liker

 4. Jeg leste opp diktet til læreren i dag, og hun sa at diktet var bra!
  Det var godt skrevet, vet ikke hvordan jeg skal ordlegge meg men bra skrevet!

  Liker

 5. kaosavtanker:
  Hei 🙂 jeg husker deg veldig godt jeg, har lurt på hvordan det går med deg, men jeg ville ikke mase på deg. Kjipt å høre at helsevesenet ikke gjør en god jobb, veldig kjipt. Men jeg blir rørt av det andre du skriver, at jeg kan være med på å gjøre en forskjell er mer enn jeg noen gang har tørt å håpe på. Jeg husker samtalene våre og vil takke for de fine ordene du ga meg også.
  Stor klem til deg også ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s