Fra svart til blondt hår

Nå skal jeg endelig få publisert innlegget jeg har lovet, om hvordan det var å gå fra svart til blondt hår. For å være ærlig trives jeg mye bedre med svart hår. Grunnen til at jeg har valgt å farge det tilbake til blondt er rett og slett fordi jeg syns det er pes å skulle farge det. Men jeg går stort sett med lue eller hette på hodet hele året så det er ikke krise. 

Jeg farget håret svart sommer/høsten 2012. Hvor mange behandlinger jeg har hatt, hvordan håret mitt har oppført seg, hvor mye det kostet osv. 
Jeg har vært gjennom seks avfarginger, to blekinger, farget det tre ganger og stripet det to ganger. Har regnet ut at frisørbesøkene har kommet på 11.300 og hårproduktene kostet litt over 10.000 (ligger bilde av produktene jeg har brukt nederst i innlegget). 

Mamma og pappa var glad når jeg besteme meg for å farge håret tilbake til min naturlige farge. Men de vil helst at jeg skal kvitte meg med piercingene og sidecutten også, men de blir uansett. Er foresten lenge siden jeg har vist piercingene mine, har blitt noen nye siden sist jeg delte bilde. Vet dere liker bilder av sånt, så det kommer sikkert etterhvert det også. 

Fargen satt godt, veldig godt. 
 

1. frisørbesøk

2.

3.

4.

5. Her ser du tydelig hvor slitt håret mitt er

6. 

Alle produktene er fra serien Redken Extreme. Jeg liker ikke lukten, jeg syns det lukter litt mann av dem. Men de har reddet
håret mitt.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s