Sommer

Det er under to uker, snart en, til jeg fyller 20 år, familien forventer at jeg må gjøre noe stort. Jeg vurderer om jeg skal ønske meg tandemhopp i bursdagsgave, men er rimelig sikker på at jeg ikke får et ja av legen både pågrunn av psyken og epilepsien (kunne selvfølgelig bare skrevet under på at jeg hverken har psykiske lidelser eller epilepsi, men vil ikke utsette fallskjermhopperen for noe fare). Folk begynner å få sommerferie. Mamma og pappa har startet «krig» med naboen om en dum reklameavis. Søsteren min er over halveis i svangerskapet. Jeg vurderer frem og tilbake om jeg skal bestille en legetime som jeg egentlig burde hatt for snart fem år siden. Jeg har endelig fått ny mobil, men nå er det dataen som er ødelagt. Kontakten med helsevesenet er bare kaos, det ser ikke ut som det finnes noe hjelp for meg på DPS – det er bare en evig drakamp som gjør meg totalt utslitt.
Prøver å finne noen som vil være med meg på tusenfryd OG være med opp i karusellene i sommer, da det å kjøre karusell er det eneste som får meg til å slippe å tenke på tunge ting, men det ser dårlig ut. Er ganske irriterende at jeg er den eneste i familien som ikke er redd/spyr av karuseller/berg-og-dal-baner. Men vet hvordan det er å være redd, så skal absolutt ikke prøve å presse noen. Det er snart to år siden bestemor døde, savner hun så fælt. 

Det er sommer. Det er 2015. Det er livet.

Håper alle får en så fin sommer som mulig

6 kommentarer om “Sommer

 1. Kjære deg ❤ Vær tøff og bestill den legetimen. Det hadde jeg gjort hvis jeg hadde turt, for det kan jo bli bra, ikke sant? 🙂
  Tusenfryd ja.. Greit sted å være når man har fått nok innabords, uten det tar jeg ikke så veldig mye 😉
  Oooog, gratulerer så mye med dagen som kommer uansett hvordan du skal feire den 🙂

  Liker

 2. Hørtes da ut som en … jaa… sommer…
  Bestill legetimen. Få det gjort før du gruer deg ENDA mer!
  Men feiring av bursdager er alltid litt tøft, men du skal greie deg gjennom det på et eller annet vis.
  Skulle ønske du fikk gjort det du ville, skulle ønske du hadde et liv som du ønsket deg.
  Skulle ønske jeg kunne gitt deg en klem.
  Skulle ønske jeg turte og kjøre karuseller.
  Ønsker deg en fin kveld videre 🙂

  Liker

 3. Jeg kan godt bli med deg på Tusenfryd. Elsker å kjøre karuseller og hvis det får deg til å tenke på noe annet så vil jeg veldig gjerne hjelpe til. Har faktisk to billetter liggende. Hvis du vil så kan du sende et hjerte til meg i kommentarfeltet, så tar jeg kontakt med deg. Er en jente på 17 år snart. Bor i Tønsberg. Vil veldig gjerne ha en dag der man har det gøy og ikke tenker på noe annet enn det som skjer der og da. 😊😊

  Liker

 4. justhonesty:
  Ble et seint svar det her men, bedre seint enn aldri? Nå er legetimen bestilt og bare en og halv time unna gitt..
  Håper du har det så bra som omstendighetene tilsier at du kan ha.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s