Jeg vil ut av dette, men vet ikke hvordan

Jeg sa så fint at skrivelysten hadde kommet tilbake, og det har den jo. Det er bare så utrolig vanskelig å konsentrere seg for tiden. Det har bare blitt halvferdige setninger som til slutt ikke gir noen meningen i det hele tatt. Jeg har ikke lest en bok på sikkert ett år og det å se på film eller tv-serie har jeg også gitt opp. Til og med musikk har bare blitt et forstyrrende element som jeg skrur av igjen med engang. Men nå våknet jeg og følte for å skrive og det ser ut til å gå greit. 

I skrivende stund er klokken straks seks om morgenen og jeg har sovet i nesten 18 timer i strekk (bare tatt medisiner og sovnet igjen). Enten har jeg vært så trøtt at jeg ikke har lagt merke til de andre tilsynene, eller så har personalet bare latt meg sove og ikke prøvd å vekke meg. Det fins hvis ikke noen mellomting mellom å gå søvnløs i dagesvis og sove 16-20 timer nå lenger. Prøver å huske når jeg følte meg uthvilt sist, men klarer ikke komme på det. Egentlig var det handledag i går, men kjøleskapet mitt er stapp fullt av mat som har gått ut på dato. 
Det er sånne dager nå hvor hver minste ting virker som å bestige fjell. Hvor jeg løper til jeg ikke klarer å stå på beina. Jeg vil ut av dette smertehelvete, men vet ikke hvordan jeg skal gjøre det. 

Egentlig er jeg dritt lei av å klage, føler at jeg ikke gjør noe annet enn å sutre. Så vil derfor legge til at 21. septemeber ble jeg tante til en veldig fin, liten gutt. 
Vi holdt vel alle pusten en stund. Men trøstet oss med at dere var på det sykehuset og den avdelingen som er eksperter på kompliserte keisersnitt. Og det gikk jo fint. 

Velkommen til verden Isak. Håper livet behandler deg godt.

2 kommentarer om “Jeg vil ut av dette, men vet ikke hvordan

  1. Gratulerer som tante! Han var helt nydelig 🙂 Trist å lese hvor vondt du har det Marte, håper du får noen lysere dager veldig veldig snart ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s