02.01.2016

Så var både julen og nyttår over. Jeg har for det meste ligget rett ut og vært ekstra sliten. Noen dager før julaften hadde jeg ligget med høy feber og hatt såpass vondt at jeg ikke klarte å stå oppreist i nesten en uke og ble tilslutt overtalt til å ta en tur på legevakta. Så den siste tiden har stort sett bestått av å sove, ta smertestillende, antibiotika og drikke rett i koppen med sugerør. Men jeg ble med foreldra mine til søstra mi på julaften, selv om det ikke var mye selskap i meg. Det ble godt over midnatt før vi satt oss i bilen og dro hjem, men det var egentlig litt fint og feire julen et annet sted enn barndomshjemmet mitt for en gang skyld.

Ca sånn ser du ut når du egentlig er litt for sliten til å smile og stå på beina, men likevel prøver fordi «bilde på julaften må du jo ta»

Jeg kom hjem fra en kort innleggelse i går, etter en fest som gikk over styr. Jeg husker ikke så mye, men de ville ha meg der i noen dager for å observerve meg. Nok sagt. Nå er jeg hvertfall hjemme igjen. I morgen er det både dåp og bursdagen til mamma.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s