veiskille

Disse hersens veiskillene
HVORFOR skal det være så vanskelig å velge «riktig» vei?

Jeg trenger en bruksanvisning for livet, NÅ!

Jeg står i nettopp en av disse hersens veiskillene akkurat nå. Og jeg aner ikke hva jeg gjøre. Uansett hva jeg velger så blir det feil, og jeg tør ikke engang tenke på konsekvensene. Jeg er så lei. Så utrolig dritt lei. Jeg er sliten, og finner ikke kreftene jeg så sårt trenger akkurat nå. «jeg er veldig bekymret for deg, du må hvile» sier behandleren min. «du må ta deg sammen» sier hodet mitt. «du må bare tenke positivt, så fikser det seg» sa en annen. 
Så blar jeg i en avis som ligger og slenger (noe jeg angrer like mye på hver gang) og lurer på om dette er en verden jeg vil tilhøre? Så mye ondskap. Så mye urettferdighet. Jeg blir fysisk kvalm. 

Jeg skulle ønske noen kunne ta valget for meg. Men det er det jeg som må gjøre. Jeg kan lytte til folks meninger men for å være ærlig gjør de meg bare enda mer forvirret og usikker. 

Jeg trenger den bruksanvisningen, NÅ!

 

6 kommentarer om “veiskille

  1. Tenker veldig mye av det samme for tiden… Har mange valgmuligheter nå og greier ikke bestemme meg… i tillegg til mye angst og en del depresjoner. Ja det er så mye dritt i avisen.. forferdelige nyheter hver eneste dag.. Noe er bare sinnsykt galt med denne verdenen. Og det blir liksom ikke bedre uansett hva man gjør føler jeg… Du har en nydelig hånd. ❤ ❤ klem

    Liker

  2. Veiskillene er noe av det verst, det vet jeg! Har vært dær så utallige mange ganger.. og vet det kommer flere dessverre. Verden er et drittsted å være, så mange folk som er syke i hode, så mye smerte. Jeg savner det å leve istede for å bare eksistere, men klarer samtidig ikke å huske hvordan det er å leve. Alle disse valgene.. om og om igjen, men uansett hvilken vei jeg går kommer jeg ikke fram dit jeg vil. Håper vi alle finner veien en dag, vi må bare håpe<3 Klem

    Liker

  3. Tenker på deg, gode du. 💛 Savner deg og håper livet og veiskiller blir lettere å håndtere etter hvert. Stor klem. 💛

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s