09.09.17

Klokken er 01.43. Jeg ligger og irriterer meg over at sovemedisinen ikke ville funke. Jeg ligger og lurer på hvor jeg har gjort av lappen med e-postadressen til prinærkontakten min. Og jeg har noe på hjertet: 

For noen år siden trodde jeg ikke livet kunne gjøre mere vondt. Jeg var sikker på at hadde nådd smertegrensen, at mer smerte gikk hverken an å føle eller overleve. Men jeg tok feil. For de to-tre siste årene har vært verre enn jeg i min villeste fantasi trodde gikk an. Det har vært lite blogging. Jeg har rett og slett ikke klart det. Jeg har vurdert å slette bloggen flere ganger, men det har føltes feil det også. Så jeg har latt den stå, i håp om at jeg skulle klare å skrive igjen. For jeg har masse på hjertet, det er bare så utrolig vanskelig å sortere alt kaoset ned til et blogginnlegg, eller en setning i det virkelig liv for den saks skyld. 
Det kommer store monsterbølger av smerte skyllende over meg, jeg blir slått over ende. Alt er ukjent og skummelt. Jeg er redd. Alt flyter sammen og blir en stor klump av kaos. Det gjør så ulevelig vondt. 
Jeg vil så gjerne ut av dette. Men jeg aner ikke hvordan. 
Jeg møter opp til samtalene med behandler og prøver å «vrenge» sjela mi. Jeg tar medisinene mine. Jeg prøver å snakke med personalet her jeg bor. Jeg har gått med på å få injeksjon med medisin en gang i måneden. ​Jeg prøver å distrahere meg selv. Jeg prøver virkelig. Jeg vet ikke hva annet jeg kan gjøre. 

Jeg har et håp om å skrive mer fremover. Jeg vet ikke om jeg kommer til å klare det, men jeg skal prøve. For jeg tror jeg har godt av det. 

18 kommentarer om “09.09.17

 1. Vet ikke hva jeg skal skrive som ikke høres flåsete ut mtp. din situasjon, men ønsker deg ihvertfall at det går så bra som mulig, om det så bare er i små glimt av noe positivt av og til -du fortjener alt godt.

  Liker

 2. Ehm… DU MÅ SENDE MEG MELDING PÅ EPOST ELLER MOBIL OM DITT NUMMER! Det nummeret jeg har på mobilen er ikke i bruk 😥

  Liker

 3. Så mye usikkerhet. Det er slitsomt. Kjenner meg veldig igjen <3. Får mye angst av å tenke på hva som kommer. Har vært mye rot gjennom årene. Håper det går bra med deg snart ❤ ❤ Klem

  Liker

 4. Hei Marte,
  Håper du har det så greit du kan. Er innom bloggen din hele tiden og synes det er lenge siden du har skrevet noe fra livet ditt 🤗
  Klem fra en som følger med deg og som har gjort det i mange år. Håper alle tar godt vare på deg 🤗

  Liker

  1. Christina Fernandes:
   Hei du.
   Ja, begynner å bli en stund siden jeg har skrevet noe nå, men vil gjerne skrive. Så kommer noe så fort jeg klarer 🙂
   klem til deg også!

   Liker

  1. Khris:
   Hei, kjære du ❤
   Ting går ikke så bra, men driver på med et nytt innlegg. Vet ikke om det kommer i natt eller om fire uker, men det kommer i hvertfall.
   Håper også du har det bra! klem ❤

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s