Time hos nye behandler

Det var fredag den 13. Jeg hadde time hos nye behandler 09.15. Klokken 08.45 får jeg vite av primærkontakt at DPS hadde ringt og at ny behandler er syk. Jeg slang meg ned i senga og skrek inn i puta. Jeg hadde gått og gruet meg så innmari i en uke for denne timen.
Siden jeg skal ha med en av kontaktene mine på første timen, ble det ikke ny time på en uke. Det betyr i dag kl 08. Klokken er nå 03.33, det vil si at jeg har time om fire og en halv time. Og nå gruer jeg meg enda mer.

Oppi alt dette med skifte av fastlege og behandler, og primæren min som kun skal jobbe 40% her jeg bor, driver jeg også og blir kjent med støttekontakten min. Hun virker veldig grei så langt, heldigvis.

Jeg har fått null søvn de siste to dagene. Og kunne virkelig trengt en time eller to på øyet før timen. Men gir meg snart. Snart blir det både kaffe og redbull så jeg jeg klarer å holde øynene oppe i mer enn tre sekund av gangen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s