20 desember 2019

Klokken er 04.53 i skrivende stund. Jeg har akkurat sittet på gulvet sammen med den ene nattevakta og pakka inn julegaver. Da skjønte vi at vi er like dårlige til å pakke inn gaver begge to. Men det ble hvert fall gjort, så er jeg er ferdig med det.

Alle er liksom så bekymret for meg. Både familie, personalet her jeg bor og behandler på DPS. «vi vet ikke hva vi skal gjøre med deg». Jeg vet det, jeg er umulig. Takk for påminnelsen. Det er bare det at jeg vet ikke jeg heller. Hvis jeg hadde hatt svaret, hadde jeg ikke sittet her jeg sitter nå, eller skrevet det jeg skriver.

Nå har jeg gått til den «nye» behandleren min i tre måneder.Det går vel greit. Jeg bare savner gamle behandler helt sykt. Og vi hadde en litt trasig start. Men jeg skal gi det en sjanse.
Jeg og primær satt og snakket for en ukes tid siden. Hun jobber kun annenhver helg nå, og både hun og jeg følte at jeg ikke ble fulgt opp nok. I tillegg er lederen i boligene rundt om kring i Hønefoss langtidssykemeldt, så sekundærkontakten min har kontorjobb i hvert fall ett halvt år fremover. Så vi bestemte oss for at jeg trengte en ny primærkontakt. Jeg kom med noen ønsker, og tenkte at så heldig er jeg nok ikke. Men jeg fikk yndlingspersonalet mitt som primær. Hun og jeg har hatt mange fine(og vonde) samtaler. Så det er positivt.

Nå har klokken blitt 09.15. Null søvn. Kl 10 kommer primærkontakten min for å sitte utenfor baderomsdøra, så jeg får dusjet. Jeg har time hos fastlegen kl 11.30. Eller time og time, de skal ta meg mellom andre pasienter, så måtte bare forvente kø. Har i følge sykepleieren min en hissig øyekatarr. Svir som faen, og øynene renner så jeg nesten ikke ser hva jeg skriver.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s